Annelies is de mol…

de mol, vier, televisie…en anders maak ik jullie wel wat anders wijs. Gezien mijn vorige pogingen om de mol te ontmaskeren (zie o.a. hier en hier), denk ik niet dat nog veel mensen mijn uitspraken hieromtrent erg serieus nemen.

Vanavond is de finale. Het is dus de laatste keer dat ik mij hier onsterfelijk belachelijk maak door alweer een foute persoon aan te duiden. Annelies is mijn laatste gok. En als dat waar is, áls Annelies de mol is, dan is zij de meest briljante mol uit de Vlaamse geschiedenis van het programma. Zo opzichtig heeft een mol nog nooit gesaboteerd, zo opvallend is een mol nog nooit geweest. Wat hoop ik dat het Annelies is.

Allerlaatste poging: wie is de mol?

 

21 comments

  1. Annelies, achternaam: Kooymans…hoeveel proeven waren er met een kooi? Dierentuin, onder water, familie in een kooi, Hans met krokodillen in een kooi, vliegen meppen in een kooi…

    Like

      1. Doeme toch, Middelste zat vanaf aflevering 1 juist, ik ben een fles champagne armer 😂😂

        Like

  2. Eline was al heel lang op facebook aangehaald als de mol. Bij de proef met die woordenpuzzel stond zelfs in de eerste 2 regels te lezen: Eline is de mol. Ik vond het dit jaar echt wel minder. Er is 100000 euro te winnen maar dankzij de mol is dat 27250 geworden, zo zei de presentator gisteren nog. Dikke bullshit is dat. De meeste proeven zijn mislukt dankzij toedoen van de anderen, heeft niets met de mol te maken. Daarom vind ik ook dat het programma verkeerd in elkaar steekt.

    Like

  3. Mijn prognose is uitgekomen. Eline De Mol en Davey wint! Ik was echt keiteleurgesteld geweest als Annelies een van de twee ‘prijzen’ had gepakt. Maar nu ben ik weer zen ;). Benieuwd naar de aflevering van morgen om alle details te zien!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie