De Mol – we proberen nóg maar eens…

de mol, vier, televisieLap, die andere tactiek van mij blijkt dus ook niet te werken. Sammeke blijkt zoals gedacht een brave jongen en is de mol niet. Dus gaan we verder op zoek, hoe belachelijk het ook is. Want ze zijn allemaal verdacht, die mollenjagers. Dat is het nadeel met een programma dat al langer loopt: de deelnemers kennen het spelletje door en door en hebben van vorige edities ongetwijfeld al heel wat opgestoken. Met al die kandidaten die zichzelf verdacht willen maken, heb je eigenlijk geen mol meer nodig.

De proeven vorige aflevering hebben me niet veel wijzer gemaakt. Eerst had je de proef waarbij de kandidaten hun bagage moesten veilig stellen door onder water te duiken om een kleurcombinatie te vinden. We verloren kandidate Annelies daar bijna in het water. Of was het toch een meesterlijk staaltje acteerwerk van de mol? Dan was er ook de proef waarbij de kandidaten hun hartslag onder controle moesten proberen houden. Zo’n proef kan volgens mij weinig verklappen aangezien je die in de montage makkelijk kan manipuleren. Tot slot ook de proef waarbij de kandidaten in een rijdende mobilhome moesten proberen slapen. Daar maakte Annelies zich misschien wel het meest verdacht, door de andere kandidaten zo opzichtig wakker te houden. Dat Davey de hele weg wél sliep, kan natuurlijk ook doorgestoken kaart zijn, omdat ze het sowieso niet meer konden halen.

De naam van Annelies valt hier nu het meest, maar toch ga ik voor Robin als mijn nieuwe mol. Het spijt me, Kool Family. Jullie waren goed bezig, maar mijn verdachte gaat er áltijd uit de volgende aflevering…

We zijn er bijna. Wie is jouw mol?

24 comments

 1. Ik twijfel tussen Annelies en Eline. Ik blijf het verdacht vinden dat Annelies er na haar “stoten” nog steeds in zit, of het is gewoon een heeeeele slimme 😉
  Davey is het volgens mij gewoon niet, die gaat er ook altijd volledig voor.
  On the other side.. ik heb geen flauw idee, haha.

  Like

 2. Ja, lap, Robin was mijn mol. Toen las ik net voor de Mol uitgezonden werd jouw blog en ik dacht: ‘oh neen, hij is de Mol niet’. Uiteraard lag hij er een uurtje later uit.

  Nu moet het toch wel Eline zijn? Toch? Toch?!

  Like

 3. Ik blijf bij Eline al van aflevering 1. Da’s nu al 3 weken na mekaar dat ik in het begin van de aflevering “voorspel” wie er naar huis moet … toch maar eens met de Lotto meedoen ? 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Vrij vlug had ik al een vermoeden, dat Annelies de mol is. Als het niet zo zou zijn, dan moet ze echt van bij het begin meteen gemerkt hebben, wie wel de mol is. Het lijkt me anders niet mogelijk, dat zij er tot de finale in blijft. Vaak bracht ze het er immers niet goed af bij de proeven.

  Maar ach 🙂 Vorig jaar had ik helemaal geen mol in Gilles gezien, zodus 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s