De Mol – Andere tactiek

de mol, vier, televisieMijn verdachte die twee afleveringen lang in De Mol blijft, dat was ongezien! Hans is vorige week echter moeten vertrekken. Ik ben dus weer terug bij af.

Gaan jullie met me mee op zoek naar een verdachte? Hoe langer ík erover nadenk, hoe meer ik iedereen verdenk. In dit seizoen lijken er wel meer mollen te zitten dan gewone kandidaten. De proef met de gps, de quiz met stofbom en de paintballproef brachten me niet meer wijsheid. Robin is nen dikke zot. Dat heb ik wel geleerd. En ook nogal bazig.

Omgekeerd psychologie

Vorig jaar heb ik in iedereen de mol gezien, behalve in de echte mol. Gilles was mij nooit écht opgevallen tijdens het spel. Het wordt dus tijd om van tactiek te veranderen. Van alle kandidaten geloof ik dat noch Annelies, noch Sam de mol kunnen zijn. En dan verdenk ik Sam nog een tikkeltje minder dan Annelies. Dus: mijn nieuwe hoofdverdachte is Sam.

Ik ga vanavond kijken en hopen dat hij niet naar huis wordt gestuurd. Misschien zie ik vanavond dan toch aanwijzingen die staven dat de brave Sam wel degelijk ons molletje is.

Zit ik bij het rechte eind? Wat denk jij?

Advertentie

25 comments

 1. Ik denk nog altijd dat het Sam niet kan zijn, omdat die zo gemakkelijk die proef met dat zingen had kunnen verknallen. Je zingt gewoon pokkevals en dat was in zijn geval niet eens verdacht, want hij zei op voorhand dat hij niet echt kon zingen. Annelies daarentegen beweerde dat ze wel kon zingen en werd direct ontmaskerd. Ik gok op Annelies of op Davey. Bij Annelies zou het er idd wel heel erg opliggen!

  Like

 2. Ik denk Eline! Toen Gilles de mol bleek te zijn, viel ik van mijn stoel van ’t verschieten! Ik denk gewoon niet dat de mol opvalt. Eline houdt zich dan ook op de achtergrond. Daarom verdenk ik haar 🙂

  Like

 3. Haha ocharme! Sam ligt er uit. Davey heeft gisteren te goed geslapen, dat had hij makkelijk kunnen saboteren. Annelies is te opvallend, al is het ook een prima dekmantel. Robin wil te graag doen alsof hij de mol is. Dus ik ga voor Eline. Sam had ik na aflevering 2 op ‘onschuldig’ gezet en vliegt er nu pas uit, dat was ook een record. 🙂

  Like

 4. Vorig jaar heb ik geen moment Gilles verdacht, nu ga ik voor Annelies maar ik kan er weer gigantisch naast zitten 🙂 ;-), ik zie het niet 🙂

  Like

 5. Tja, andere, maar precies geen betere tactiek, hé! Ik gok vanaf het begin op Robin, maar gisteren vond ik ook Annelies verdacht. Maar dat zou er toch over zijn, niet? Zou het dan toch Eline zijn? Aaaargh, ik hou dit niet langer vol!

  Like

 6. Sinds gisteren begin ik er stilaan meer en meer van overtuigd te raken dat Annelies de mol is. Al kan ik er ook nog altijd volledig naast zitten natuurlijk 🙂

  Like

 7. Ik ga nog steeds voor Robin, mijn mol van het eerste uur, al zou het ook Davey kunnen zijn. In de fietsproef vielen Annelies en Eline zo snel af dat ik hen heb uitgesloten als mol, net als Hans. Ik moet toegeven dat ik Sam ook nog niet uitgesloten had, net zijn onschuldige voorkomen vond ik verdacht.

  Like

 8. Ik denk nog steeds Eline. Maar vorige aflevering tijddns de vraag over het schilderij was het antwoord zeker Monet endus vind ik het ook verdacht dat de bom toen ontplofte!

  Like

 9. Ik had vorig jaar ook op iedereen ingezet behalve op Gilles. In de finale bleef ik nog zeggen “80% Hanne, 20% Cathy, Gilles sowieso niet”. Haha…
  Dat het Sam niet is is intussen wel duidelijk. 🙂
  Na mijn flaters van vorig jaar ben ik begonnen met iedereen punten te geven om zo in alle objectiviteit te kunnen nagaan wie mee werkt en wie tegen werkt. Robin staat op 69, maar wel op de voet gevolgd door Annelies met 67. Ik hoop dan dat het Robin is. Annelies zou te flauw zijn he…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s