Dit bracht…[Maart 2017]

As We Speak, BarcelonaWe zijn intussen bijna halfweg april, maar ik blik graag ook nog eens terug op maart. Volgens de Chinezen is 2017 het jaar van de haan. Op Falderie was maart de maand van de mol. Er werd hier veel op mollen gejaagd. Vooral door mij en helemaal zonder succes. Ik slaagde er weeral eens in om iedereen aan te duiden behalve de persoon die ik zocht. Benieuwd naar mijn jacht op de mol? Lees hier en hier en hier.

Ik ging een tijdje terug op reis naar Barcelona en was van plan daar veel over te schrijven. Veel verder dan deze blogpost ben ik echter nog niet geraakt. Daarnaast vertelde ik jullie ook over een memorabele uitspraak van Thomas Smith én over mijn integratie in West-Vlaanderen.

Hoe was maart voor jou? Nog leuke blogpost die we moeten lezen?

7 comments

  1. Maart verliep als blogmaand zoals anders 🙂 . Er kwam nogal wat reactie op ‘Rijbewijsfoto’, de naaiwerkjes die ik kwam tonen en de ‘Tips bij een leesdip’. En ik had voor het eerst een blogger te gast op de blog :-). Dat laatste was een leuke ervaring in maart. In Barcelona was ik overigens al twee keer, ik zou er zò een keertje terug gaan al vallen er natuurlijk nog vele andere plaatsen te ontdekken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s