Patriots Day met Themo Melikidze

Themo Melikidze, Deze Week, Patriots DayTijd om nog eens een nieuwe film in de kijker te plaatsen. Ik ben er helaas nog niet geraakt, maar een film die ik zéker nog in de bioscoop wil gaan bekijken is Patriots Day. De film vertelt het verhaal van de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Voor politieagent Tommy Saunders begint een race tegen de klok wanneer Tamerlan en Dzochar Tsarnajev een bom laten ontploffen. Mark Wahlberg speelt de rol van Tommy Saunders, maar waar ik vooral benieuwd naar ben is de vertolking van onze landgenoot Themo Melikidze. Hij speelt de rol van Tamerlan Tsarnajev.

Interview met Themo

Op de vooravond van de avant-première mocht ik Themo in Kinepolis Brugge interviewen. Het werd een leuk gesprek met een ambitieuze, sympathieke jongen. Hij vertelde over zijn ervaringen in Amerika, zijn eerste grote filmrol én zijn band met Brugge. Het interview kan je nu lezen in de West-Vlaamse edities van Deze Week. Of ga eens naar de blogpost van Bert kijken. Ook hij sprak met Themo.

Heb jij de film al gezien? Of heb je nog andere leuke filmtips?

 

6 comments

  1. Hey, de film is overal afgekraakt..Dus ben ik al niet meer geneigd hem te gaan kijken. Vanavond staat er een Finse film op de planning, The Other Side of Hope. Is een film van Kaurismäki en lijkt me echt zo bizar!
    Een andere film op het lijstje is….De Smurfen 🙂 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s