And the winner is *roffel roffel*

SmoodS, restaurant, winactie, hotel bloom, brusselOnlangs was ik te gast in Hotel Bloom! Daar schreef ik een blogpost over, die vind je hier. Toen we daar vertrokken kreeg ik een voucher voor twee gratis cocktails. Ik ben zonder twijfel van plan nog eens naar Hotel Bloom! te gaan, maar die voucher schenk ik graag weg aan iemand anders. Enkelen onder jullie gaven aan graag eens te gaan kijken en ontdekken. Een onschuldige hand wees mij de winnaar aan en dat is… Ann van Wannderful.

Ann, ik bezorg je deze voucher zo snel mogelijk en hoop dat je net als ik kan genieten in SmoodS van Hotel Bloom!

 

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s