Dit bracht… [Oktober 2016]

hotel bloom, smoods, brussel, hotelAfgelopen weekend mochten we de klok een uurtje terugdraaien. Een duidelijk teken dat de winter voor de deur staat. Intussen is november ook al van start gegaan, tijd dus voor een terugblik op wat oktober bracht op deze blog.

Cultuur vooraan

De meest gelezen blogpost van afgelopen maand was mijn bespreking van het boek Narcotica van Emelie Schepp. Ik hoop dat deze blogpost sommigen geïnspireerd heeft om het boek ook zelf te gaan lezen. Het is een echte aanrader! Nog een blogpost die veel gelezen werd, was die over de Lage Landen Lijst van Radio 1. Hierin stelde ik mijn drie favoriete Nederlandstalige nummers voor.

Persoonlijke toets

Nog in oktober: ik werd dertig! Speeltijd is over en dat heb ik de afgelopen maand gemerkt. Ik was bezig met zonneboilers, een nieuwe oprit etc. Eventjes voelde het aan alsof ik echt volwassen was. Maar zoals je dan in mijn As We Speak van oktober kon lezen: ik ben gelukkig ook nog heel veel met leuke dingen bezig. Feestjes, etentjes, reisjes,…

Nog niet te laat: win een voucher!

Een heel recente post was die van mijn bezoek aan Hotel Bloom! in Brussel. Leuk nieuws voor wie dit hotel en het bijhorende restaurant ook wil ontdekken: ik geef een voucher weg voor twee gratis cocktails in bar en restaurant SmoodS. Laat hier even een reactie achter en misschien komt die voucher wel je richting uit!

En nu is het aan jullie hoor! Werd er in oktober door jou veel geblogd? Laat in de comments een link naar je leukste blogpost achter!

 

12 comments

 1. Gelukkige verjaardag! Dat de speeltijd zo rond je dertigste eindigt, merk ik ook. Niet dat het van de ene dag op de andere gebeurt, maar voor je het weet ben je inderdaad bezig met financieringen en nieuwe terrassen. Maar zolang we tussendoor op reis kunnen en af en toe eens goed gaan eten, zal dat allemaal wel oké zijn zeker? 🙂

  Verder was oktober bij mij heel leuk en nogal rijkelijk. Het verslag lees je hier: http://www.chezjulie.be/2016/10/oe-is-t-oktober.html

  Like

 2. In dat geval… nog van harte gefeliciteerd! En ja, ze zeggen toch weleens dat het leven begint bij 30, althans dat je dan geacht wordt serieuzer te worden? Ik ben 42 en het lukt mij zelfs nog niet…

  Like

 3. Ik volg het hier regelmatig dus herken veel hiervan. En 30 is nog jong hoor ;-). Zelf vierde ik ook een verjaardag in oktober, maar dan wel die van m’n blog (1 jaar). Het blijft een leuke bezigheid, zeker ook mede door al die fijne contacten. Keep up the good work, Valerie ;-).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s