Op bezoek bij: Hotel Bloom! en SmoodS (+ voucher te winnen)

SmoodS, hotel Bloom, brussel, restaurant, hotelIn mijn overzichtspost van september sprak ik er al over: samen met enkele bloggers was ik uitgenodigd op de eerste editie van de SmoodS Bloggers Table in designhotel Bloom! in Brussel. Het heeft eventjes geduurd, maar hier is dan eindelijk mijn impressie van een meer dan geslaagde avond!

Wat Hotel Bloom! net dat beetje extra geeft

Stay away from the ordinary” is de slogan van Hotel Bloom! en dat maakt het charmante hotel meer dan waar. Nooit gedacht dat ik een gigant zoals Hotel Bloom! “charmant” zou noemen. Maar dat is het hotel wél. Hoewel Hotel Bloom! beschikt over meer dan 300 kamers komt het hotel wanneer je er binnenwandelt eerder kleinschalig over. Groot was toen ook mijn verbazing toen ik hoorde hoeveel kamers er waren!

Wat Hotel Bloom nog zo speciaal maakt:

 • Prachtige graffititekeningen aan de lift in de parkeergarage
 • Geen enkele kamer is hetzelfde. Bloom! nodigde 287 jonge Europese artiesten uit om elke kamer te schilderen en er iets unieks van te maken. Elke artiest schilderde een fresco op de muur en liet zich daarbij inspireren door het woord “bloom”. Bij het boeken van een kamer kan je zelf kiezen in welke stijl van kamer je wil logeren.
 • De kamers in Hotel Bloom! zijn gi-gan-tisch! Ik heb nog nooit zulke grote kamers in een “grootstad” als Brussel gezien. Of in een andere grotere stad. Een heerlijke plaats om naar terug te keren na een dagje citytrippen.
 • De speelse elementen die je overal in het hotel ziet terugkomen.

Restaurant SmoodSSmoodS, Hotel Bloom, restaurant, brussel, hotel

De reden van onze uitnodiging: restaurant en bar SmoodS. Een restaurant in een ontspannen sfeertje, ingedeeld in zeven verschillende moods (Seven Moods > SmoodS). Zin in een avondje Flower Power, of toch liever wat Blingbling? Hier kan het allemaal, telkens in een apart sfeereiland.

Deze blogpost is tot hier toe al een en al euforie geweest over hoe prachtig Hotel Bloom wel niet is en ook SmoodS is een schot in de roos. Een restaurant met een open keuken heeft sowieso een streepje voor bij mij. Maar ook het eten was echt top.

Bij SmoodS kan je zowel terecht voor een romantisch diner met twee, maar het restaurant leent zich er ook perfect toe om met een grote groep te gaan eten. SmoodS trekt resoluut de kaart van het delen van eten. Zeker ideaal als je met een grotere groep gaat eten: bestel van alles wat, deel, proef en geniet! Er is voor ieder wel wat: pasta, salades, wok,…

En nu jij!

Na ons bezoek aan Hotel Bloom! en SmoodS kreeg ik een voucher ter waarde van twee cocktails. Ben je na het lezen van deze blogpost nieuwsgierig geworden en wil je zelf wel eens langsgaan? Laat het me weten in de reacties. Volgend weekend zal een onschuldige hand de winnaar eruit halen. (Belangrijk: deze voucher is geldig tot eind dit jaar!)

Zin om SmoodS ook te leren kennen?

P.s.: Nieuwsgierig wat de andere aanwezig bloggers vonden van de SmoodS Bloggers Table? Lees ook bij MariskaChrisje, Ariane, Freya en Lai Wah.

16 comments

 1. O, dat lijkt me daar echt waaauw. Zou helemaal mijn ding zijn! Maar ik vrees dat we niet meer in Parijs zullen raken. Zonde eigenlijk want we hebben gratis eerste klas treintickets om er heen te sporen. Maar ik zal toch even de prijs checken van Bloom! Geweldige tip!

  Like

 2. Een cocktail gaan drinken bij Hotel Bloom!, dat lijkt me wel wat! Ik hou heel erg van de sfeer in hotelbars, omdat ze je een instant vakantiegevoel geven zonder dat je er ver voor moet reizen. Als je nog een vrijwilliger zoekt voor je voucher: met plezier! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Mmm, ik/wij zijn uiteraard kandidaat! Houden erg van Brussel, heeft ook emotionele waarde omwille van een aantal gebeurtenissen. Wij zweren eigenlijk bij “The Hotel”, maar een nieuwe tip is altijd welkom!

  Geliked door 2 people

 4. Ooo, wij wonen er vlakbij, en mijn zoon wil er al heel erg lang graag eens binnen zijn (met die bus, die zo aantrekkelijk midden in het decor staat). Ik beloof dat, als ik zou winnen, ik de tweede cocktail niet aan hem zou geven 😉
  Het zou echt de max leuk zijn, als ik zou winnen, als ik zo onbescheiden mag hopen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ken hotel Bloom! enkel maar van de manager, Christel dacht ik dat ze heet, die destijds mee in de jury van “Mijn Restaurant” zat. Maar dat neemt niet weg dat ik Hotel Bloom! wel zie zitten om een overnachting in Brussel te doen met Mrs. B 🙂 Elke reden om er tussenuit te muizen is voor ons goed.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s