#Boostyourpositivity: maar ik heb geen kinderen! #overdefamilie

Boostyourpositivity is stillekesaan aan het uitbollen. Net zoals vorige editie volgt er ook nu weer een ongetwijfeld gezellige brunch in Gent. Ik had er zo graag opnieuw bij geweest, net als vorige keer. Helaas; die dag moet ik werken… Ik ga de dag zelf toch eens goed vloeken en ben in gedachten bij jullie.

Kleine teleurstelling ten huize Falderie over het laatste thema van deze Boostyourpositivity: Kids. Het sluit de kinderlozen onder de bloggers toch een beetje uit…

Ik zag echter bij onder andere Kelly en Julie dat ze het thema wat ruimer hebben genomen. Kinderen heb ik niet, maar een familie natuurlijk wel.

De onze is vrij klein: zowel moeder als vader zijn enig kind. Dat betekent: geen neven en nichten, geen nonkels en tantes. Maar dat heb ik eigenlijk nooit gemist. Ik heb namelijk een zus, en aan dat mormeltje heb ik meer dan mijn handen vol. (Graptje he zusje!;-)) Ik woon intussen al een jaar of twee in Brugge, ver weg van Kontich, waar mijn familie woont. We hebben daaruit geleerd dat afstand eigenlijk maar relatief is. Want hoewel ik intussen honderd kilometer verder woon, zien we elkaar steeds meer. Zo trok ik vorig week met mijn mama naar de Press Days van Global Image en ga ik volgende week dinsdag hopelijk met mijn zusje naar het concert van Lianne La Havas in de AB. (Maar daar zal staatsveiligheid zich eerst even over moeten buigen vrees ik) Met mijn pa nam ik dan weer onlangs het vliegtuig, en dat bleek voor hem veel vlotter te gaan dan een ritje met de bus. En dan mag ik uiteraard mijn grootouders niet vergeten. Maar ik weet niet of ik daar veel over mag vertellen, want bv. moeke is niet zo tuk op al dat “blokken” (Waarmee ze bloggen bedoelt. Maar wát dat juist is, dat gaat er moeilijk in!) ’t Zijn allemaal (figuurlijk) dikke schatten en ik zou ze niet kunnen missen!

Gaan jullie naar de blogbrunch?

13 comments

 1. Bedankt voor de vermelding! Ik had hetzelfde gevoel als jij: wat moet ik in godsnaam over kinderen schrijven als ik er zelf geen heb? Daarom ben ik wat dieper in mijn geheugen gaan graven en schreef ik een ode aan de tijd toen ik zelf kind was. En o ja, ik kom blogbrunchen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik moet met het schaamrood op mijn kaken toegeven dat ik mij vol enthousiasme weer ingeschreven had voor de boostyourpositivity-campagne, maar ….echt geen enkele blogpost erover geschreven heb (shame on me!). Groot was dan ook mijn verbazing toen ik in mijn mailbox een uitnodiging voor de brunch vond….maar eerlijk is eerlijk: het zou wat flauw zijn om te gaan als ik er geen enkele energie ingestoken heb, hé (maar wel heel erg genoten van het meelezen bij ander bloggers 🙂 !!). Next time better! Lieve groet, V.

  Like

 3. Toch fijn dat je de moeite doet om iets te schrijven, ik kan alleen maar beamen dat afstand relatief is om de mensen te zien die je nauw aan het hart liggen!
  🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Wel mijn zus woont in Limburg en ik zie ze veel te weinig,……ik vind dat oprecht jammer dat je er niet gewoon kan binnenvallen voor koffie,….alles moet zo gepland worden,….en ja ik mis dat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s