Lianne La Havas: herkansing op 15 december!

Vorige week moest ik in Brussel zijn. De straten van onze hoofdstad zagen er toen al grimmig uit. Politie overal, militairen die heel wat gebouwen bewaakten,…

Dit weekend is het alleen maar erger geworden, nu het dreigingsniveau in onze hoofdstad op niveau vier staat. Helaas kunnen we daardoor morgen niet naar het concert van Lianne La Havas in de AB. Gelukkig weet de Britse zangeres van aanpakken en staat er op 15 december een herkansing geprogrammeerd.

Laat ons hopen – en natuurlijk niet alleen omwille van een concert – dat de rust tegen dan terug is. Dat er geen verschrikkelijke dingen meer zijn gebeurd. En dat we ons allemaal weer veilig voelen.

Ben jij bezig met de actualiteit? Heb jij je planning al moeten aanpassen omwille van het dreigingsniveau in België?

17 comments

 1. Ik heb nog geen plannen moeten wijzigen wegens het dreigingsniveau. Wel was er onlangs een serieuze identiteitscontrole in de trein door gewapende agenten – een grapje maken zat er duidelijk niet in… (en misschien terecht)

  Like

 2. Ik heb voorlopig nog geen plannen moeten wijzigen…al moet ik wel zeggen dat heel die terreurdreiging serieus onder mijn vel kruipt. Ik ben normaal gezien iemand die behoorlijk kan relativeren, maar deze keer lukt dit toch niet zo goed (misschien omdat we pas enkele weken geleden 3 dagen in Parijs doorbrachten samen met onze kinderen..). Soit, ik heb het gevoel dat we nog niet aan het einde van deze miserie zijn, maar ik hoop heel erg voor jou dat je op 15/12 kan gaan genieten!

  Like

 3. Zonet mijn deelname aan de #myvitabreak brunch afgezegd (die was volgende zondag gepland). Meteen ook de eerste keer dat ik directe impact ondervind van het terreuralarm. Dat dit maar gauw voorbij is, hoe lang houden we dit nog vol?!

  Like

 4. Ik ben afgelopen weekend in hartje Brussel gaan werken. Er heerste een akelige sfeer. (Maar dat vind ik altijd als ik er kom.)
  De actualiteit volg ik nauwgezet, maar plannen moet aanpassen omwille van het dreigingsniveau was hier gelukkig nog niet aan de orde.

  Like

 5. Ik woon en werk in West Vlaanderen – heb dus nog geen last gehad van die dreigingen, maar ik vind het vreselijk dat alles zo ‘dichtbij’ gekomen is. Morgen komt zo’n terrorist in Brugge de gek uithangen, en dan…

  Like

 6. Ik ben al twee dagen gaan werken in Brussel, zonder schrik. Als er al aanslagen zouden gebeuren, zal het zeker nu niet zijn… (denk ik :)). Er zijn een aantal vergaderingen afgelast door de dreiging, maar daar kan een mens enkel blij mee zijn…
  En donderdag ga ik naar Rome (waarvoor de FBI ook al waarschuwingen heeft gegeven), en binnen een paar weken naar Parijs. Geen wijziging in het vooruitzicht, tenzij ik misschien nog uitschuif over een ijsplek of zo…

  Like

  1. Laat ons hopen dat ijs onze grootste vijand is momenteel… 😉 Ik ben ook niet van plan iets aan mijn agenda te wijzigen omwille van de terreurdreiging. het is nu helaas in onze plaats beslist…

   Like

 7. ik kende Lianne nog niet, maar zag wel de nieuwe datum voor haar concert in de nieuwsbrief van AB… 😉
  Nee, ik heb nog geen plannen moeten aanpassen, weet ook niet of ik dat wel zou doen. Het leven gaat verder, en wat er in de toekomst gebeurt is gewoon het noodlot

  Like

 8. Ik was toen ook in Brussel… deed toch raar hé al die militairen op straat…
  De eerste dagen was ik er heel veel mee bezig… maar ik ben gestopt met het te volgen of kranten te lezen daaromtrent… het maakt je toch alleen maar banger en banger…
  Nog even geduld voor de herkansing… geniet er maar van! 🙂

  Like

 9. Pingback: La Vie de Falderie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s