Ook Elton weet waar het te doen is…

We zijn alles last-minute beginnen regelen, maar stilaan lijkt alles toch in orde te komen. Gisteren ook ons weekendje geboekt (een grotere vakantie volgt later wellicht). De kogel is door de kerk: we gaan naar Parijs.

Zodus lieve mensen, moesten jullie nog leuke tips in Parijs hebben voor een pas getrouwd koppel: shoot! Lekkere restaurantjes, leuke bars,… Ik sta open voor elke suggestie!

9 comments

  1. Parijs, heerlijk. We zijn er net geweest enkele weken geleden. Maar echt lekkere eettips heb ik niet. Wel een héél mooi museum, le quai d’Orsay 🙂

    Like

  2. Mmm, de laatste keer dat ik op een nagenoeg leeg terras in Parijs zat (2011) mocht ik niet eens mijn helm op de stoel naast me zetten. Nagenoeg leeg. En zo’n 75 van die kleine bistro setjes bijeen gepropt op 20 vierkante meter. Nee, aan mij heb je niets vrees ik. Terwijl Parijs zo romantisch kan zijn…

    Like

  3. Geen echte tips.. er is zoveel te doen en te zien. Go with the flow en ga zeker voor een lekkere maaltijd naar een van de vele gewone cafetjes waar je een simpele maar goede maaltijd kunt krijgen. Zo hebben Liefste en ik vorig jaar Parijs gedaan, zonder welomlijnd plan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s