Falderie zoekt: Vlaamse ouders van kleuters

Eigenlijk klopt bovenstaande titel niet helemaal. Falderie zoekt geen ouders van kleuters, haar zus Caroline zoekt die. Mijn zus studeert aan de Universiteit Antwerpen en is momenteel druk aan haar masterproef bezig. Haar onderzoek gaat over internetgebruik door kleuters en hoe ouders hiertegenover staan. Om een goed onderzoek te krijgen heeft ze natuurlijk reacties nodig, veel reacties. Stiekem hoop ik ook een beetje hulp van u. Heb je thuis een schattige kleuter rondlopen (ook ouders van niet-schattige kleuters mogen reageren, maar mensen die hun eigen kind niet schattig vinden ben ik eigenlijk nog nooit tegengekomen…)? Surf dan aub even naar deze link en vul mijn zus haar enquête in. Zij én ik zullen u eeuwig dankbaar zijn. En moest u nog een extraatje willen doen: delen mag en wordt erg gewaardeerd!

P.s.: Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten!

12 comments

   1. Ik hoop het voor jou. Ik zit niet meer in die leeftijdscategorie en mijn vrienden ook niet..

    Like

 1. Nog geen kleuter hier, voorlopig enkel konijnen en een vogel. Die laatste zou wel het IQ van een kleuter hebben, maar hij zit niet online.

  Even serieus nu: gedeeld op FB en Twitter. Veel succes voor je zus! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s