As We Speak # 1

Bizar toch, hoe die Kelly telkens weer leuke rubriekjes schrijft en fijne acties op touw zet. Vandaag mijn eerste As We Speak!

– Lezen: Een ramp! Ik ben vol ijver begonnen in Great Expectations van Charles Dickens. Ik heb me met groot gemak voorbij de eerste helft gewerkt maar nu ligt het stil. Volledig stil. Geen tijd, te moe, geen zin. Maar kom, volgende week ga ik er weer voor. Want daarna liggen er nog heel wat leuke boeken te wachten: Het Bestand van Arnon Grunberg, De trapchauffeur van Marnix Peeters en de nieuwste van Rudy Soetewey!

– Kijken: The Blacklist. Mijn held is terug. Ik schreef er al eens over: The Blacklist is zonder twijfel het beste programma van de afgelopen tien jaar. Verder probeer ik ook Forever en Person of Intrest te volgen. En daar stopt het televisiekijken wat.

– Eten: Ik let er een beetje op. Maar dat lukt niet altijd even goed. Gisteren ontbeten met een potje Yoghurt van Danone (een leuke herinnering aan #boostyourpositivity!), ’s middags een klein potje pasta. Goed bezig zou u denken. Fout gedacht. ’s Avonds met de ouders en de zus in de Quick beland. Daar gaan mijn goede punten. (Maar lekker dat dat was!)

– Sport: Valt hierover iets te zeggen? Toch wel: na een poging fitness en Milon Circle ben ik deze week voor het eerst buiten gaan lopen. Smaakt naar meer. Voorlopig toch. Via Groupon heb ik ook tien beurten op de powerplate gekocht. Benieuwd wat dat zal geven. En ik heb nog vijf skilessen die ik moet gaan volgen.

– Volop bezig met: Aha, mijn geheimpje! ’t Is spannend en leuk, maar af en toe mag ik hier toch eens iets voor mezelf houden he?!

– Bloggen: Gaat eventjes erg rustig. Wegens zoveel activiteiten en zo weinig tijd. Ik probeer dagelijks al mijn favoriete blogs te lezen, maar zelfs daar kom ik niet altijd aan toe. Maar hey, ik ben jullie niet vergeten hoor!

19 comments

 1. Oef, fijn dat je ons niet vergeten bent 😉 Ik ben verslingerd aan Grey’s Anatomy op dit moment, hilarisch voor een vrouw van mijn leeftijd zal je misschien denken. Maar genieten dat ik doe. Elke avond een portie mc Dreamy en mc Steamy 🙂

  Like

   1. Jawelhoor, ik geloof het zeker, Het is ook totaal niet de moeite behalve als je je verstand op nul en je blik op oneindig wilt krijgen…

    Like

 2. jammer dat ik de blacklist nog nooit bekeken heb, nu beginnen kijken is wellicht geen optie meer?
  Ja ja, ons benieuwd maken met een geheimpje van jou en ons in het ongewisse laten. Nie lief!
  En dat laatste, ben ik blij om… 😉

  Like

  1. goh… het zal wellicht eventjes duren vooraleer je de rode draad doorheen de afleveringen mee hebt, maar op zich zijn het telkens afgeronde verhalen!

   hehe misschien kom ik later nog wel op dat geheimpje terug… 😉

   Like

 3. Oh, the Blacklist… snap jij het nog? Ik denk het soms helemaal te begrijpen en te hebben ontdekt hoe het precies in elkaar zit en dan gebeurt er weer wat en ben ik weer helemaal het spoor bijster. En dan Reddington… wat speelt die man toch ongelofelijk goed!

  Like

 4. Benieuwd wat je vindt van het boek van Arnon Grunberg. Ik ben ook een aantal van zijn boeken aan het lezen (momenteel: De Man Zonder Ziekte), Het Bestand volgt wellicht nog ergens dit jaar…

  Like

 5. Zalig, zo’n rubriek! Ik denk dat ik dat eens zal stelen op mijn blog. Dat mag, hé? 🙂

  Dat lezen: gaat hier ook niet meteen van een leien dakje (net als dat eten trouwens).

  En dat geheimpje… ik denk dat ik dat nu eens wél weet (voor alle duidelijkheid: ik weet altijd alles als laatste).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s