Getest: pannenkoeken van Dr. Oetker

IMG_1612

Pannenkoeken, wie lust ze niet graag? Voor mij staat het symbool met de vele uitstapjes in mijn kinderjaren naar Brasserie Pauwels in Knokke. Of voor de verse pannenkoeken die in de familie werden gemaakt en gegeten. Ook mijn lief maakt heerlijke, verse pannenkoeken. Altijd genieten. En altijd met bruine suiker, confituur of choco erop vind ik maar niks.

Zelf heb ik nog nooit pannenkoeken gemaakt, maar eten kan ik ze als de beste. Pannenkoeken worden hier altijd vers gemaakt. Recent kreeg ik echter de kans van The Insiders om de bakmixen van Dr. Oetker te testen. Bij die bakmixen vond ik ook eentje voor pannenkoeken.

Zo gezegd zo gedaan. Ik was braaf dus kreeg ik op een avond Dr. Oetker pannenkoeken. We waren wat sceptisch tegenover het concept. Een cakemix ok, maar pannenkoeken? Het resultaat was verrassend goed. Je smaakt wel een beetje verschil met echte pannenkoeken, al kan de suiker daarin wel wat verdoezelen. (Ik hou van véél suiker op mijn pannenkoek). Test geslaagd voor Dr. Oetker. We leerden wel dat je met één ding moet rekening houden: de pannenkoeken die je met deze mix bakt, moet je ook meteen opeten. We hadden er enkele teveel. Die warmde ik de volgende dag op en dat was heel wat minder geslaagd.

Verse pannenkoeken of ga je toch voor de bakmix?

8 comments

  1. Ik ben wel fan van zo’n mix . Meestal maak ik mijn pannenkoeken ’s morgens, niets zo lekker dan een pannenkoekje als ontbijt . En zo’n mix is super snel klaar. Jammie!

    Like

Plaats een reactie