Schoorvoetend voor Kim

Je bent voor Federer óf voor Nadal, je bent voor Club Brugge óf voor Anderlecht, je bent voor de zee óf de Ardennen. Je was voor Kim óf voor Justine. Ik zat altijd in team Juju, maar gisteren heb ik mij schoorvoetend bij de “ex-vijand” gevoegd.

Een comeback na zoveel jaren. Yeah right, zal wel. Wil ik nog wel eens zien. Erg veel geloof had ik er op voorhand niet in. Kim Clijsters mag dan wel een gigantisch talent zijn, haar op hoog niveau zien terugkomen na drie zwangerschappen en zoveel jaren zonder competitie, ik zag het niet snel gebeuren.

Toen ik gisteren op de radio het verloop van de eerste set hoorde, leken die gedachten bevestigd te worden. Toen de tweede set van start ging, begon ik toch wat nieuwsgierig te worden. En stiekem te hopen. Stel je voor dat ze toch eens…

Die eerste match zag er toch veelbelovend uit. Kim Clijsters zal de winst in grand slams wellicht niet aan elkaar beginnen rijgen, maar ik denk wel dat er een serieuze concurrent is verrezen tegen de toppers van vandaag. Ik kijk al uit naar de match Serena – Kim…

Volg jij de Kimback ook?

7 comments

 1. Ik was altijd team Kim maar ik volg het sowieso maar van op een afstand. Uitvissen hoe de regels van tennis in elkaar zitten heeft mij bijna een herexamen fysica opgeleverd. (En niet moeten blokken was ook de reden waarom ik zo lang geboeid bleef door tennis)

  Like

  1. hier ook zoiets. ik heb altijd liever naar voetbal gekeken dan naar tennis (en dan nog), maar het paste mij vooral in het totaalplaatje van examens en blokken. daarbuiten vond ik er niks aan 🙂

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik was vroeger wel helemaal pro Kim, maar snap deze comeback niet…
  Denk ook dat het heel moeilijk zal zijn na al die jaren uit te zijn, drie zwangerschappen en haar leeftijd.
  Daarnaast vind ik het gewoon vreemd, zo veel moeite nu doen voor een nieuwe carrière die maximum een paar jaar kan duren. Intussen privéleven helemaal overhoop gooien, kinderen minder zien, partner minder zien,…
  Ik probeer alles positief te zien, maar ik zie het hier gewoon niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s