Ciara

Naast het feit dat ik uiteraard ook schrik heb voor vallende dakpannen, overstromingen en bomen op mijn hoofd en/of auto, hou ik stiekem ook wel van stormweer. Niets zo heerlijk als knus binnen zitten in de warmte en de weergoden hun gang horen gaan. Heel wat mensen slapen niet goed bij onrustig weer, ik lijk er daarentegen net rustiger van te worden.

Ciara is rustig bij ons gepasseerd. Geen grote schade, geen onrustige nacht. Toch heeft ze me ook wel wat voor de voeten gelopen. Ik had tegen dit weekend namelijk een leuk artikel geschreven voor De Zondag, maar Ciara stak daar fors een stokje voor. Nog een weekje wachten dus…

Nu maar duimen dat het springtij aan de kust wat mee mag vallen en we zijn Ciara weer zo vergeten. Het blijft voor mij toch bizar dat we stormen een naam geven.

Iemand een suggestie voor de volgende? Heb jij Ciara goed doorstaan?

7 comments

 1. Slecht geslapen maar verder geen klachten. Als ik me niet vergis wisselen vrouwen- en mannennamen elkaar af. Anders was Delilah wel een briljante geweest voor de volgende storm.

  Waai waai waai Delilah!

  Like

 2. Hier in Brugge heeft Ciara zich heel goed laten horen. Ik heb nog geen weet van schade, misschien valt dit allemaal goed mee.
  Een naam voor de volgende storm? ‘Falderie’, misschien :)??
  Of, als het met een D moet beginnen: Dzjinn-Dzjr, heb ik net opgezocht bij de meisjesnamen en klinkt heel stormachtig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s