How I met Your Mother

Ik hou van films. Het lukt me alleen niet om ze van begin tot einde te bekijken. In een cinemazaal kan ik het wél. Ik zou het te gênant – en zonde van het geld – vinden om de hele film te slapen. Thuis daarentegen lukt het mij zelden. Het moet al een heel goede film zijn (óf Music & Lyrics), anders hou ik het niet vol. Glaasje erbij, lekker onder een dekentje en twintig minuten later lig ik in dromenland. Herkenbaar voor iemand?

Bij series daarentegen lukt het me wel om wakker te blijven, zonder problemen. Enkele maanden geleden ontdekte ik de beste serie ever. Keken jullie indertijd ook naar Friends? Deze serie is honderd – nee duizend – keer beter. Na enkele afleveringen te hebben gezien, bestelden we meteen het volledige seizoen. De afgelopen maanden zijn er vele avonden gevuld met het bekijken van de serie. Helaas zitten we bijna aan het einde. Fingers Crossed dat Barney Stinson uiteindelijk gelukkig wordt met Robin Scherbatsky en dat we er uiteindelijk toch achter komen wie de vrouw van Ted zal worden. Als je How I met your Mother nog niet kent, zou ik daar dringend verandering in brengen!

Ben jij een filmkijker of – televisiekijker? Ook genoten van How I met Your Mother?

14 comments

  1. Ik ben een filmkijker en zie ook graag series. Door Netflix kan ik toch wat meer kijken dan voorheen omdat ik zou durven kijken in mijn pauze op het werk. Of op de wc thuis. K val niet in slaap, maar ga wel je serie-tip eens bekijken 😊

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh ik ben ook grote fan van HIMYM, alle afleveringen gezien en een héél leuk einde! Door die serie ben ik ook superfan van Neil Patrick Harris (homoseksueel, super grappig en een fantastisch musical-man), Barney in HIMYM.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie