Tour de BxL: Green Lab

green lab, brussel, ginVoor wie het nog niet wist: ik woon intussen in Brussel. In de hoofdstad. Al blijft dat voor een Antwerpenaar natuurlijk stiekem Antwerpen. Maar ’t is hier goed. Ik leer de stad langzaamaan wat kennen. Af en toe neem ik jullie hier graag eens mee op ontdekkingstocht.

Vandaag starten we dicht bij mijn deur. Als het tijd is voor de aperitief wanneer ik thuis kom, dan durven mijn voeten wel eens enkele meters afdwalen. Op een paar meter van mijn deur vind je namelijk Green Lab. Heerlijk om een bar zo dicht bij huis te hebben én het is bovendien ook een leuke plek om te vertoeven.

Nieuwe dingen ontdekken is leuk. Maar nog leuker is het wanneer je ergens binnen komt en de barman of barvrouw schenkt spontaan je drankje. Ons appartement heeft geen echt terras, maar dat thuisgevoel vinden we dus op het terras bij Green Lab. Ik ga voor een glaasje rosé, maar als je van gin houdt ben je hier helemaal aan het goede adres. Check zeker ook eens de cocktails van het huis, want die zijn altijd creatief, lekker én mooi.

Heb jij een leuk café bij je in de buurt – en stap je er regelmatig binnen? (Leuke adresjes, laat maar komen!)

 

8 comments

Plaats een reactie