Pronostieken WK

Het leven blijft nog even in het teken van sport staan. Na het tennis van Roland Garros is het nu de beurt aan voetbal. Zoals veel vrouwen (én mannen) volg ik het voetbal doorheen het jaar amper. Wanneer er een EK of een WK is, kan het me al iets meer boeien.

Vorig EK had ik het over mijn voorliefde voor penalty’s, het mooie aan eindigheid (waar ik overigens een filmpje met Radja liet zien), mijn voorkeur voor Jan Mulder als commentator, de vele kleurrijke figuren in het voetbal én de opeens alom aanwezige nationale eenheid.

Ook dit WK vielen er al penalty’s (bijvoorbeeld vandaag tegen Tunesië), fleurt Jan Mulder het scherm op, zie je overal Belgische vlaggen hangen, zijn er weer wat figuren die over zich doen spreken én weten we gelukkig ook dat die gekte niet tot in het oneindige zal blijven duren.

wie waagt zich aan een gokje? Ik vrees persoonlijk dat Portugal wel eens met de overwinning aan de haal zou kunnen gaan. Jammer, want ik word warm noch koud van Christiano Ronaldo. Maar het ziet er toch naar uit dat alvast Messi hem het vuur niet aan de schenen zal leggen.

Wie wint het WK?

8 comments

 1. Jan Mulder is soms zo over the top. Geef mij maar Imke Courtois. Rustig, fijne stem, andere analyse.
  Tja, wie wint ? Ik denk dat als Portugal tegen Brazilië speelt Portugal niet gaat winnen.

  Like

 2. Ik heb geen idee eigenlijk. Ik ben ook niet zo’n specialist, het is eerder mijn man die nu last heeft van WK koorts. Jan Mulder vind ik eigenlijk een oude zaag 😉

  Like

 3. Aan een pronostiek waag ik me echt niet. Daarvoor ken ik tè weinig van het voetbal. Ik vind het wel leuk om volgen als onze duivels spelen. Tenminste als het op een menselijk uur is, anders pas ik ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s