Twee

Twee blogposts heb ik geschreven sinds we 2018 zijn ingegaan. Twee. En het jaar is al over de helft. Met deze doe ik er nog eens de helft bij. Ik denk wel dat we nu al kunnen stellen dat 2018 niet mijn beste blogjaar ooit zal worden.

Daar zijn wel wat redenen voor. Het leven staat niet stil en soms gebeuren er onverwachte dingen. En daarnaast is er het werkleven, dat ook niet langzaam kabbelt maar soms een roetsjbaan is die ge uit alle macht probeert te volgen.

Maar laten we afspreken dat ik in de tweede helft van dit jaar beter mijn best zal doen. Vanaf nu. Anders kan ik de boel hier wel opkramen, want nog eventjes en jullie weten hier niet meer wie ik ben…

Zijn jullie de voorbije maanden wel actief gebleven?

15 comments

  1. Ik heb ook al maanden niets meer geschreven. Dat is vooral omdat er iets (helaas negatiefs) gaande is, waar ik nu nog niet over kan schrijven. En het kleurt heel m’n leven. Dus ik vind het moeilijk om de positieve postjes die gepland stonden uit te typen. Wil echter niet zeggen dat ik plots een pessimist geworden ben hè. Ik probeer nog steeds te lachen en mij te amuseren. Het is alleen moeilijk om te schrijven …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s