Dit Bracht…[Augustus 2017]

Istrië, KroatiëDe eerste week van september zit er alweer bijna op. Tijd dus om eens terug te blikken op wat augustus op deze blog bracht. Na de zomervakantie was er hier inspiratie zat, alleen ontbrak de tijd om alle vakantietips uit te schrijven.

Hier vind je toch al een kleine terugblik op waar de reis ons bracht. Een reis waarin ik helemaal kon ontspannen. Hoe ik dat zo zeker weet? Dat lees je dan weer in deze blogpost. Want geef toe: na drie weken vakantie je pincodes niet meer weten, dát is een teken van er helemaal uit zijn (of je verstand te hebben verloren – wat misschien ook wel een mogelijke uitleg kon zijn…)

Na de vakantie begon het schrijfseizoen uiteraard meteen weer. Over al die leuke gesprekken en ontmoetingen zou ik boeken kunnen volschrijven. Ik blikte op eentje terug op deze blog, maar ik ben van plan dat zeker nog meer te gaan doen.

Hoe beleefden jullie de maand augustus?

3 comments

  1. De zomermaanden zijn altijd wat hectisch hier. Dat heb je als je zelf aan de kust woont! 🙂 . Vakantie weet je wel! Fijne tijd gehad in eigen omgeving.
    Maar zelf ben ik ook weg geweest, een paar dagen hoog in Nederland en een viertal dagen naar het Hertogdom Luxemburg naar de familie van mijn man. Zalige tijd gehad. Geen stress onderweg want ik ben met de trein tot Luxemburg stad gereisd en daar kwamen ze me ophalen.

    Like

  2. Augustus was voor mij de maand waarin ik afscheid nam van een bende superfijne collega’s. Een ode kon dus niet uitblijven 😉 En verder – same as usual – heel veel kleine, fijne momenten die ik maandelijks verzamel in ‘moOImenten’.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s