Dit bracht… [mei 2017]

We zijn intussen al halfweg juni, maar toch blik ik graag nog eens terug op de afgelopen maand.

De schrijfinspiratie kwam vorige maand vooral uit het schrijfwerk dat ik ook had voor de krant. Zo was er een interview met Sliek de Zeesterre (waarvan ik intussen ook de cd in mijn auto heb zitten: echt een aanrader!) en sprak ik ook met Korneel De Rynck over zijn nieuwste boek.

Daarnaast was mei ook de maand van Liefde voor Muziek, een programma dat ik zo aangenaam vond dat ik er een blogpost over schreef. Nog regelmatig hoor ik op de radio liedjes uit het programma, heerlijk!

Opnieuw had ik het voornemen om deze maand wat extra aandacht aan het bloggen te besteden, maar halverwege de maand merk ik dat er weer weinig van terecht komt. Volgende week beter. Of anders volgende maand.

Zeg me eens, welke leuke blogs heb ik mogelijk bij jullie gemist en moet ik zeker komen lezen?

6 comments

  1. Hangt ervan af wat je interessant vindt, Valerie. Er was veel afwisseling in mei wat het bloggen betreft. Binnenkort volgt een kwartaaloverzicht (op 21 juni). Mogelijk vind je daar wat tussen ;-).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s