Sterk Water

Sliek De Zeesterre, Deze WeekDankzij mijn werk voor Deze Week begin ik zo stilaan meer West-Vlaamse cultuur te leren kennen. Onlangs was ik te gast bij Sliek De Zeesterre in De Haan. In 2003 scoorde hij een hit met Up en Neere. Ik heb zijn muziek pas recent leren kennen en hoewel ik doorgaans niet zo naar rap of hiphop luister, vind ik het wel heerlijk klinken.

De laatste jaren was het stil rond hem, maar morgen stelt hij zijn nieuwe album voor in MEC Raf Versluys. Ik kijk er al naar uit!

Ga jij graag naar concerten?

9 comments

  1. Ik pik graag concerten mee, zowel grote als kleinere! In de culturele centra of op bijpodia van festivals kan soms best leuke ontdekkingen doen. M’n verbouwingen verplichten me wel om het iets rustiger aan te doen helaas.

    Geliked door 1 persoon

  2. Naar concerten ga ik niet zo vaak owv het prijskaartje. Wèl staan (gratis) zomerfestivals op m’n wenslijstje. En dan liefst de kleinschalige, niet de massatoestromen. Van deze artiest had ik echter nog niet gehoord. Weer iets ontdekt, mercikes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s