Liefde voor Muziek

Deze Week, Liefde voor Muziek, NataliaMijn digibox staat maandagavond al een aantal weken op VTM geprogrammeerd. Liefde voor Muziek is een afspraak die ik niet graag mis. Een aantal topartiesten en hun hits bij elkaar en je krijgt gegarandeerd een topprogramma. Er wordt wat gekletst, maar niet teveel. En er wordt gezongen. Goed en verrassend. Recent mocht ik Natalia, naar aanleiding van haar optreden in de Stadsschouwburg én over Liefde voor Muziek, interviewen voor Deze Week.

Ik was echter het meest nieuwsgierig naar wat Isabelle A zou doen in het programma. Hé Lekker Beest is voor mijn generatie een klassieker. De laatste jaren werd het stil rond haar en dat vind ik jammer. Ze heeft een van de mooiste stemmen van Vlaanderen. Hopelijk zorgt dit programma voor een nieuwe impuls in haar carrière. Ze stelde me absoluut niet teleur tijdens dit programma. Wat een stem, wat een charme, en wat een leuke vrouw!

Kijk jij ook?

 

18 comments

  1. Heb hier ook nog een aantal afleveringen te gaan ! Het is altijd spannend om te zien hoe een liedje helemaal kan veranderen, ben al enkele keren aangenaam verrast geweest : een rappende Josje, Lady Linn (wat een stem) en zelfs Bart Peeters (waar ik niet zo’n fan van ben)

    Geliked door 1 persoon

  2. Vind ik ook altijd zo verrassend! En ongelooflijk hoe knap sommige bewerkingen zijn: de oorspronkelijke tekst, een herkenbare melodie, maar qua stijl toch zo typisch voor de bewerker dat je zou denken dat het een eigen creatie is. Wonderlijk!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik werd ook al een aantal keren aangenaam verrast. De artiesten liggen me ook meer dan vorig jaar, waardoor ik nu elke week kijk. Isabelle A was mijn idool als klein meisje, dus sowieso heb ik een boontje voor haar 🙂

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik kijk ook trouw, dacht er ook nog een stukje over te schrijven. Ik ben een aantal keer al zo van mijn sokken geblazen. Vorig jaar vond ik het maar niks en nu blijkt het ook dat het toen toch aan de artiesten lag. Met de aflevering van Bart Peeters ben ik zelfs erg geëmotioneerd geweest. Ook wel omdat ik veel naar zijn muziek heb geluisterd toen ik ziek was. Wat ze zeiden vond ik ook echt waar, die man vertelt zo’n mooi verhalen mer z’n liedjes. Ze hadden nog makkelijk twee afleveringen meer aan z’n muziek kunnen wijden. Maar ook de andere afleveringen vond ik al top.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ik heb nog niet gekeken, ik probeer door de week andere programma’s mee te pikken. Moet wel toegeven dat er elk jaar wel schitterende platen inzaten. Die van School is Cool heeft me vorig jaar wel gefascineerd maar ik heb het nooit echt gevolgd.

    Geliked door 1 persoon

  6. Ik kijk ook heel graag naar Liefde voor muziek, een echt feel good programma met talentvolle artiesten. Natalia (een straffe madame) en Clouseau zag ik al een keertje live aan het werk. Het is altijd verrassend hoe ieder er zijn/haar versie van maakt.

    Like

  7. Ik ben het helemaal met je eens ! Liefde voor muziek was het programma van maandag. De artiesten hebben me een paar keer positief verrast, super om dat te zien ! Ik hoop ook zeker dat Isabelle A haar comeback gaat maken.

    Liefs xx Leen

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie