As We Speak # 19

fotografie, cursusHet is alweer even geleden dat ik hier nog geweest ben. Tijd dus voor een persoonlijke update. Als ik niet op deze blog zit, wat spook ik dan wel allemaal uit?

Work, Work, Work

Veel werken. Heel veel werken. Het is hier al enkele maanden hetzelfde liedje en – gelukkig – lijkt daar niet zo snel verandering in te komen. Mijn freelance werk zorgt ervoor dat ik zowat constant bezig ben. Heerlijk!

Avondschool – check!

Ik was er al lang over bezig: ik wilde opnieuw iets gaan leren. Avondschool Pools spookte even door mijn hoofd, maar uiteindelijk is het een cursus fotografie geworden. Elke donderdagavond trek ik gewapend met mijn nieuwe fototoestel naar de les. Ik heb intussen al behoorlijk wat bijgeleerd én ik kon die kennis ook al in praktijk omzetten voor mijn werk bij de krant. Dankzij een fijne groep medecursisten heb ik op donderdagavond doorgaans toch nog voldoende moed om me naar de les te begeven.

Vakantie – alarmbellen!

De zomervakantie komt dreigend dichterbij en wij hebben nog niets geboekt. Ik hoor het nichtje van mijn moeder tot hier lachen (zij is altijd perfect en ruim op tijd voorbereid) en stilaan ben ik de wanhoop nabij. Het lukt ons gewoon niet om te beslissen wat we willen doen en waar we naartoe willen…

En hoe gaat het met jou?

15 comments

 1. Hey Girl! Leuke update ! Succes met je Fotografie opleiding
  It’s always great to learn new things!

  Met mij gaat het goed girl..beetje busy maar dat zijn we allemaal wel, nietwaar? Have a great weekend!
  Hugz & Kisses,
  Miss B.💋

  Like

 2. Wij waren ook laat dit jaar en de hotels in Zuid-Europa zijn al grotendeels volboekt in het hoogseizoen. Ik zou Aruba/Bonaire/Curacao aanraden… Wij gingen ook bijna naar Curacao, maar omdat het onze huwelijksreis is, is het uiteindelijk iets anders geworden. 🙂

  Like

 3. Ach ik ben niet iemand die vroeg een reis in elkaar steekt. Het heeft me nog nooit belet om geen mooie vakantie te hebben. Je valt altijd wel op iets dat je aantrekt. Eén voorwaarde: geen strandvakantie( ik woon aan de zee)

  Like

 4. Misschien moet je hier eens wat foto’s posten? Al bewonder ik natuurlijk elke week je werk (én progressie!!) in Deze Week. 🙂

  Die zomervakantie komt wel in orde: kwam de voorbije jaren toch ook steeds goed? 🙂

  Like

 5. Zo’n cursus fotografie staat ook nog ergens op m’n lijstje ;-). Het benieuwd me nu wel een beetje wat dat jou zoal heeft bijgebracht en vooràl welke foto’s we hiermee zullen te zien krijgen. Ik hoop dat je snel de knoop kan doorhakken wat je reizen betreft. Als beloning voor al dat harde werken van jou ;-).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s