Dit bracht…[april 2017]

lotte debrouwere, slaap kindje slaapVandaag blik ik met jullie graag nog eens terug op de afgelopen blogmaand. Als we het over cijfertjes hebben, was er één blogpost die er met kop en schouders bovenuit stak. Dat was deze over het boek van Lotte Debrouwere.

Verder vond ik enkele televisieprogramma’s erg interessant. Of grappig. Blind Getrouwd was er eentje dat ik trouw volgde en ook Temptation Island werd hier toch elke week weer bekeken. Het valt me overigens op dat we, wat televisieprogramma’s betreft, duidelijk in het zomerseizoen zijn aangekomen. Jammer dat er deze maanden niets interessants te zien is op de televisie. De temperaturen zijn er nog niet naar dat we al elke avond kunnen buiten zitten, toch? Of mis ik een en ander in de programmatie en valt er toch nog wat te beleven?

Over april lag ook een triestig laagje. Een jaar geleden moesten we afscheid nemen van de enige ster die ik écht bewonderde. Prince. Zo spijtig dat we hem nooit meer live aan het werk zullen kunnen zien…

Dit gezegd zijnde, nu zijn we helemaal klaar voor de maand mei! Benieuwd wat er deze maand allemaal op ons pad komt…

Wat bracht april bij jou op de blog?

13 comments

  1. dan moet nazien en waar ik een gedeelte van gebruik voor mijn blog en een deel aan belanghebbenden stuur en ook opsla voor de seniorenverenigingen. Als ontspanning dan eens een luchtige film en een paar reportages en zeker niet vergeten Morse!

   Like

 1. Hier was april ook reis- en uitstappenmaand! Vooral de trip naar de VS blijft memorabel met New York, Philadelphia en Washington. Mijn hoofd zit zo vol met indrukken dat ik niet weet waar eerst beginnen. 😃Dus hopelijk wat bezinktijd in mei!

  Like

 2. April bracht vooral veel veranderingen met zich mee :-). Het was weer een leuke blogmaand in elk geval. Op televisie kunnen programma’s als ‘Copy beest’ ‘Over eten’, ‘Op weg met Jan’ en af en toe een leuke film en luchtige entertainment me toch wel bekoren, al hoef ik niet elke dag t.v. te zien. Ik kan dat gerust missen met m’n creatieve hobby’s en interessante boeken die ik nu lees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s