Blind Getrouwd 2 – hoe loopt het af?

Blind GetrouwdHet lukt me maar zelden om een reeks van een programma van begin tot einde te volgen. Blind Getrouwd is echter zo’n programma waarvoor ik wekelijks toch even tijd wil maken. Omdat ik het een ongelofelijk interessant experiment vind. En omdat het reality-tv is, zonder dat het uitlachtelevisie wordt. Mijn pogingen om de mol te ontmaskeren waren een totaal fiasco. Maar ik geloof wel dat ik genoeg menselijk inzicht heb om te kunnen vermoeden wat er met de koppels van dit seizoen zal gebeuren.

Veerle & Nick

Een match made in heaven. De eerste aflevering zag ik het niet meteen goed gaan tussen die twee. Maar al snel sprongen de vonken van het scherm. Ze stralen oprechte liefde en plezier uit. Moest elke relatie zo lopen, iedereen zou zich willen inschrijven voor het programma.

Sally & Mathias

Bij hen dácht ik de eerste aflevering dat het er boenk op was. Zo’n schoon koppel. Maar zij laten zien dat een goede match op papier alleen niet voldoende is. Bij hen zie ik geen vonken en vuur. Geen oprechte interesse in elkaar (toch zeker niet van haar kant). Geen echte relatie.

Evelien & Nicolas

Ik word zenuwachtig als ik die twee bezig zie. De eerste afleveringen leek het me een schone romance te worden. Twee jonge mensen die elkaar ontdekken en graag beginnen zien. Het gedrag van Nicolas ergert me echter dood. Ik kan me niet voorstellen dat een meisje als Evelien zo verstikt wil wordend door een jongen. Ik geloof wel dat die twee voorlopig getrouwd zullen blijven, maar als niemand die jongen duidelijk maakt dat hij té aanhankelijk is, zal het alsnog verkeerd gaan vrees ik.

Tine & Ben

Ik voel veel sympathie voor Tine. Ja, ze is lomp. Ja, ze moet leren nadenken voor ze iets zegt. Maar ze is wel eerlijk en oprecht. Dat ze niet verliefd is op Ben, daar kan ze niets aan doen. Hoe hard je ook je best wil doen, als het er niet is, is het er niet. De reacties op sociale media vond ik zielig. Alsof Tine afgeslagen wil worden wanneer ze zegt dat ze eerder op een bad boy valt? Ik begrijp helemaal wat ze bedoelt. Ben is een sympathieke kerel maar hij komt heel braaf over. Een beetje weerwerk mag wel.

Anyway, dat was mijn impressie. Of dat ook klopt, zien we vanavond in Blind Getrouwd. Meer meningen lezen over Blind Getrouwd? Ga ook eens kijken bij Genieten in Stijl en bij ervaringsdeskundige Jonas Wielandt.

Kijk jij ook? Welk koppel heeft volgens jou een mooie toekomst in het vooruitzicht?

14 comments

 1. Ik volg je mening, al denk ik dat Evelien en Nicolas wel een kans maken op langere termijn. Ik zou ook gek worden van zo’n plakvlieg, maar zou dat dan ook al lang gezegd hebben. Ze lijkt het, op de huwelijksreis na, wel ok te vinden. Ik ben benieuwd!

  Like

 2. Goed dat je me eraan herinnert! Ik heb niet alle afleveringen gezien, maar toch genoeg om mee te leven en ook benieuwd te zijn.

  Like

 3. Ik voorspel dat er twee samen blijven en twee niet… ik erger me bijna nog meer aan Sally, die oook geen enkele moeite doet, dan aan Tine, en heb zowaar (nooit gedacht dat ik dit nog ging zeggen) medelijden met hun respectievelijke partners.

  Like

 4. Ik heb mij ook vreselijk geërgerd aan Nicolas, ik zou onnozel worden :-). Tine en Ben is jammer, vond hen ook echt wel bij elkaar passen maar wie weet groeit die vriendschap toch nog uit tot meer…

  Like

 5. Om spoilers te vermijden, heb ik gisterenavond nog vlug gekeken na de Mol en ik zat er ‘boenk’ op met mijn voorspelling.
  Ik deel volledig je mening over de koppels en de deelnemers. Nicolas vind ik inderdaad ontzettend handtastelijk, maar het moet zijn dat Evelien dat niet zo erg vindt, hé.
  En voor Ben staat ongetwijfeld al een mand vol aanzoeken klaar bij VTM. 😉 Komt wel goed met hem!

  Like

 6. Ik ga zo nog uitgesteld kijken. Ik heb wat dezelfde mening als jou. Nicolas vind ik in het begin keischattig maar na verloop,van tijd was het er wel over. En Tine leek inderdaad een bitch maar ze is wel eerlijk.

  Like

 7. Net zoals vorig jaar, hebben we het hier ook dit jaar volledig gevolgd. Ik vind Tine ook heel eerlijk en fijn om te zien dat ze er een mooie en waardevolle vriendschap aan overhielden. Die Nicolas, daar heb ik me van bij het begin aan geërgerd, zo’n plakker! Dat Nick en Veerle zijn samen gebleven lag binnen de verwachtingen. Van Mathias en Sally verschiet ik er niet van dat ze niet verder zijn gegaan. Sally heeft echt hele hoge verwachtingen lijkt me.

  Geliked door 1 persoon

 8. ik had het meeste sympathie voor Tine. Het leek me de enige die zich echt oprecht veel vragen stelde. De anderen leken het maar te ondergaan allemaal. Ik voorspel dat enkel Nick en Veerle samen gaan blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s