As We Speak #18

As We Speak, BarcelonaTijd om nog eens een korte update te plaatsen, het is alweer eventjes geleden.

Reizen

Vorige keer keek ik nog uit naar ons tripje naar Barcelona. Dat zit er intussen alweer op. Barcelona was heerlijk om te vertoeven. Ik schreef er nog niet veel over (behalve deze blogpost over (de wifi van) FC Barcelona), maar dat komt er hopelijk nog wel van.

Intussen mag ik mijn ultieme droomcitytrip toch beginnen plannen. Ik heb eindelijk een ja gekregen van het thuisfront. Wij gaan naar Moskou. Liever nog vandaag dan morgen. Maar eerst gaan we toch nog een paar andere dingen plannen. Een tweedaagse uitstap naar Disneyland Parijs bijvoorbeeld én een langere zomervakantie. Waar we naartoe gaan? Toch nog altijd niet beslist… Begint stilaan een jaarlijkse traditie te worden…

Werken

Veel en hard. Maar leuk ook. Naast mijn fulltime job die ik nog steeds heel graag doe, werk ik de laatste tijd ook weer iets meer als freelance journalist. Sinds de Streekkrant naar Deze Week is getransformeerd, mag ik weer heel wat leuke stukken maken. Interessant nieuws uit Antwerpen en West-Vlaanderen is nog steeds erg welkom hier!

Bloggen

Het was alweer eventjes geleden. Maar onlangs ging ik nog eens naar een bloggersmeeting. Jennifer van Lipstick on a Budget organiseerde een toffe middag in Kortrijk. Later meer daarover, want we kwamen weer op enkele toffe hotspots!

Kathleen van Verbeelding organiseert momenteel de 40 dagen bloggen. Vol enthousiasme schreef ik me in. Maar ik denk dat jullie al wel hebben gemerkt dat ik dat echt wel niet zal halen…

Televisie & Literatuur

Lezen komt er minder van de laatste tijd. Ik probeer wel regelmatig wat televisieprogramma’s mee te pikken. Vaste afspraken zijn tegenwoordig Temptation Island (shame on me…) en Blind Getrouwd. Groot was ook mijn vreugde toen ik zag dat het tweede seizoen van Le Bureau des Legendes op Canvas wordt uitgezonden. Absoluut een aanrader!

Hoe zit dat met jullie daar?

 

14 comments

 1. Moskou klinkt interessant! Mijn man wil graag eens naar Sint-Petersburg. Ik kijk al uit naar het verslag :-). Al is Disneyland ook leuk en kei vermoeiend ;-).

  Like

 2. Was superleuk om je opnieuw te ontmoeten! Ik kijk al uit naar je verslagje over de meeting, ik zal er eens aanbeginnen zodat het zondag kan online verschijnen hihi. Fijne dag nog! X

  Like

 3. Er staat heel wat op je programma. Dit jaar gaan we met 6 vriendinnen naar Sevilla en begin december met dezelfde bende naar Wenen. Ik ben aan het pushen om later eens naar Berlijn te reizen. En met een groep senioren staan er dagreizen op het programma en een driedaagse naar de Achterhoek in Nederland. Maar nu gaat alle aandacht aan het opruimen van de tuin en installeren van mijn blompotten. Want ik wil zodra het mooi weer is terug genieten van het buitenleven op mijn terras!! En met het lengen van de dagen kijk ik minder en minder TV

  Like

 4. ‘Deze week’ heb ik dan toch op de kop kunnen tikken (in een supermarkt), hier met name geen reclamedrukwerk dus valt hier niet automatische in de brievenbus. Wel leuk om eens door te lezen 🙂 . Elke dag bloggen dat is me van het goede teveel. Ik ben al blij als ik 2- à 3 (soms 4) berichtjes per week kan posten. Vooral bezig met solliciteren/creativiteit en dit weekend vooral de buitenlucht opzoeken 😉 .

  Like

 5. Amai, Moskou is nog eens origineel :). Lijkt me wel een prachtige stad. Hier druk. Verbouwingen zijn gestart en komend weekend verhuis ik naar het lief. Dus alles op een hoopje. En dankzij een ontstoken pols op verplichte blogpauze gezet. Zo typen met 1 vingertje, dat is het toch niet. 🙂

  Like

 6. Moskou… dat klinkt zo koud… maar volgens mij wel prachtig. Wij gaan de eerste week van september een weekje naar Frankrijk… daar kijk ik al enorm naar uit!
  Hier ook Temptation Island… ik kan het niet laten hé 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s