De Mol – iedereen verdacht

de mol, vier, televisieStraks is het weer zover: een nieuwe aflevering van de Mol. Kijken jullie ook nog steeds? Ik doe beter dan het vorige seizoen: toen gokte ik elke keer dat de afvaller de mol was. Nu zit mijn verdachte (Hans) er nog steeds in. Maar of hij het ook echt is? Ik heb er geen flauw idee van…

De kandidaten

De vorige aflevering heeft me in elk geval niet veel wijzer gemaakt. Integendeel, iedereen begint verdacht te worden. Waarom? Lees even mee:

 • Elien: ik geloof niet dat Elien echt de mol is. Ze gedraagt zich niet verdacht. Al is het wel vreemd dat een politie-inspecteur er zo snel uitligt bij een fietsproef. Hoe zit dat met de fysieke toelatingsproef bij de politie?
 • Robin: hij is misschien wel de minst verdachte persoon in het hele spel. Wel erg verdacht bij de proef in het labyrint. Een betweter als Robin zou toch dadelijk mensen moeten beginnen sturen?
 • Davey: wordt door zoveel mensen verdacht dat hij de mol gewoon niet kan zijn. Want dan hebben de makers hun werk niet goed gedaan. Het zou te cliché zijn om van Davey de mol te maken.
 • Sam: zo onschuldig dat ik het verdacht begin te vinden. Hij doet altijd zijn best, draagt altijd bij tot het slagen van een proef… Té goed zijn wekt ook wantrouwen.
 • Annelies: fysiek minder sterk, constant rare dingen doen. Sommigen menen dat ze te oud is. Maar was Hugo indertijd niet een veel oudere mol dan Annelies zou zijn?
 • Hans: hij is aanwezig maar doet niet echt iets verdacht. De ideale mol. Geen muurbloempje, maar ook geen tafelspringer. Ik hoop dat ik het voor één keer eens bij het rechte eind heb.

We komen vanavond ongetwijfeld weer een stapje dichter bij de oplossing!

Weet jij intussen al wie de mol is?

20 comments

 1. Annelies, al opgevallen dat die ALTIJD een tshirt of trui met opschrift aan heeft? Echt altijd…zullen ongetwijfeld verborgen boodschappen opstaan!

  Like

 2. De Nederlandse WIDM is bijna afgelopen: aankomende zaterdag is de ontknoping en het is nog steeds super spannend! Ik heb weinig van de verborgen boodschappen gevonden, maar daar ook niet echt naar gezocht.
  Wat is de makkelijkste manier om de Belgische WIDM online terug te kijken? Lijkt me leuk om ook die te gaan volgen!

  Like

 3. Robin.

  Ik erger me aan bijna iedereen. Ik vind het echt geen leuke groep (om deel van uit te maken ook). Het blijft op die manier wel razend spannend! 🙂
  Ik kijk al uit naar de volgende aflevering!

  Like

 4. Elien en Robin zijn voor mij twee hoofdverdachten. De aflevering van deze week vond ik vooràl leuk door die inval met de afrikaanse woordjes. Sponskoek, skootrekenaar, verkleurmannetje…zalig!

  Like

 5. De aflevering van maandag moet ik nog bekijken maar ik heb er geen flauw idee van wie ik verdacht vind, soms iedereen en dan weer eens niemand wat niet echt mogelijk is natuurlijk 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s