De frietjes met azijn van Thomas Smith

Thomas Smith, STRAK, Deze Week, ArenbergschouwburgHet leuke aan mijn freelance job is dat ik met heel wat verschillende en interessante mensen in contact kom. Ik praat over diverse thema’s en uit elk gesprek blijft telkens weer iets speciaals hangen.

Vorige week had ik een leuke babbel met comedian Thomas Smith. We hadden het onder andere over het deel in hem dat altijd Engels zal blijven. Ik vroeg naar voorbeelden. En hij begon over eetgewoonten en smaken waar hij van houdt. Het voorbeeld dat hij gaf verbaast me nog steeds. Thomas Smith eet graag azijn op zijn frieten. Geen mayonaise, ketchup of stoofvleessaus, maar azijn. Ik heb mezelf voorgenomen om het binnenkort eens te proberen. Maar nog leuker zou het zijn als iemand van jullie het eerst probeert en me laat weten of dat wel veilig en ok is. Want ik kan me niet voorstellen dat ik de voorkeur zou geven aan azijn in plaats van mayonaise…

Oh ja, niet onbelangrijk: de nieuwe zaalshow van Thomas Smith, STRAK genaamd, gaat op dinsdag 7 maart in première in de Arenbergschouwburg. Zijn volledige tourschema vind je hier.

Frietjes met azijn, ooit al geprobeerd? Of prefereer jij andere rare smaakcombinaties?

P.s.: Het volledige artikel kan je lezen op volgende link.

29 comments

   1. Het zuur van de azijn helpt bij het betere verteren van de vette hap.

    Er zijn ook veel mensen die altijd appelmoes bij hun warme maaltijd willen.
    Dat is dan eigenlijk voor het zure uit de zoete appelmoes.

    Smakelijke groet,

    Like

 1. Ik heb een aversie voor azijn, ik gebruik dat alleen om te kuisen. Trauma opgelopen omdat mijn papa altijd boontjes maakte met azijn, niet te eten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Pickles eet ik wel graag met frieten, dus azijn lijkt me nu ook weer niet zo onoverkomelijk. Maar ik eet zooo weinig frieten dat ik ze echt niet ga verpesten 😀 haha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s