Dit bracht…[Februari 2017]

40 dagen bloggen, verbeelding, tuttefrutHier ben ik weer! Het overzichtje van afgelopen maand zal kort zijn. Heel kort. Tezamen met het overzicht van januari schreef ik namelijk maar vijf blogposts. Vijf! Het absolute dieptepunt sinds ik ben beginnen bloggen. Tegelijk betekent die blogstilte ook iets positiefs. Het is zo ontzettend druk de laatste tijd dat ik gewoon even niet aan bloggen toe kom.

De vijf van februari

De Mol is weer gestart en dat was voer voor een aantal blogs. In deze en deze ga ik mee op zoek naar de saboteur in de groep. Vorig jaar was ik daar niet erg succesvol in. Ik hoop dat ik deze keer beter bezig ben.

Verder schreef ik één blogpost over onze trip naar Barcelona. Het is te zeggen: ik schreef een stukje over onze belevenissen in de luchthaven. De foto’s en verhalen over Barcelona borrelen nog volop in mijn hoofd.

Tot slot was er ook Tournée Minérale. Waar ik niet aan mee deed. Misschien volgend jaar?

40 dagen bloggen

Vijf blogposts schreef ik in januari en toch vatte ik het zotte plan op om mee te doen aan de 40 dagen bloggen van Kathleen van Verbeelding. Onnodig om te zeggen dat ik nooit in dat plan ga slagen, maar ik kan toch maar proberen, niet?! En ook al is het onmogelijk, voor mij is het toch realistischer dan 40 dagen geen vlees eten…

Is jouw Tournée Minérale geslaagd? En ga je nu 40 dagen zonder vlees of met bloggen? Of vind je daar allemaal niet al teveel aan?

 

20 comments

 1. Ik ga de 40 dagen bloggen proberen, maar dat is de enige challenge waar ik aan deelneem. Ik let er wel op om minder vlees te eten, maar zonder dat daar deadlines of doelstellingen aan verbonden zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Als flexitariër eet ik al een heel jaar bewust minder vlees. Die 40 dagen kunnen er dus wel bij al zal ik nu ook een extra effor-ke doen 🙂 . Tournée minérale: met glans geslaagd (ik deed niet echt mee maar mijn behoefte om alcohol te drinken is doorheen het jaar sowieso zo goed als nihil, eerder uitzondering dan regel). 40 dagen bloggen no thanks, ik volg liever m’n eigen ritme met een vrije keuze in onderwerpen/thema’s die me goed liggen. Veel succes en -inspiratie vooral toegewenst alvast!

  Like

 3. Tournée minérale is geslaagd. Ik had gisterenavond ongelooflijk veel zin in een Baileys en ’t is er zelfs niet van gekomen. Straf! Dagen zonder vlees doe ik half aan mee omdat ik hier en daar toch wel wat vlees van het menu wil schrappen. Volledig schrappen dat lukt evenwel niet. Daarvoor vind ik het te lekker, maar ik ga wel bewust om met wat er op ons bord komt.
  Ik heb me ingeschreven voor 40 dagen bloggen en nu denk ik vooral: what was I thinking? 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Wel vlees, wel bloggen 😉
  Tournée Minerale iets minder intensief beleeft, ik drink sowieso niet veel alcohol (al viel het nu op dat ik precies méér dronk, en de rest van de wereld minder, haha)

  Like

 5. Leuk dat je ook meedoet! Ik hou van uitdagingen maar dagen zonder vlees is voor mij geen uitdaging. Aan Tournée Minerale deed ik ook niet mee omdat ik weinig alcohol drink.

  Maar 40 dagen bloggen leek mij wel eens tof 🙂

  Like

 6. 40 dagen bloggen is echt een grote uitdaging! Ik zou het zelf niet kunnen. Maar niemand neemt het je kwalijk als je eens een dag (of meer) overslaat.
  Ik doe zelf na Tournée Minérale ook mee aan Dagen Zonder Vlees.

  Like

 7. Ik ga vooral minder proberen te eten :). Daarom niet noodzakelijk zonder vlees. 40 dagen bloggen lukt sowieso nooit, te drukke agenda :). En Tournée Minérale bleef beperkt tot 2 glaasjes wijn, dus dat valt ook nog behoorlijk goed mee toch? 😉

  Like

 8. Ik drink sowieso niet, dus die Tournée Minérale was voor mij een eitje 😀 Dagen Zonder Vlees ben ik nu al gigantisch voor gebuisd, maar ik doe ook niet mee. Het is praktisch gezien niet haalbaar gewoon.
  Elke dag bloggen zou mijn blog wel een boost geven, maar tijdsgebrek speelt zo’n grote rol 😦
  succes alvast! Je bent wel goed bezig als je elke week een MOL-verslagje online gooit 😉

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik dronk onbewust geen enkel glaasje alcohol in februari.
  40 dagen zonder vlees lukt mij nooit, ook al ben ik een kleine eter… af en toe een stukje vlees kan wel. En 40 dagen bloggen zie ik nog minder zitten… is voor mij iets te veel van het goede.
  Veel succes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s