Dit bracht…[Januari 2017]

Instagram, IG, la vie de falderieJanuari bracht heel wat veranderingen met zich mee. We zijn intussen 10 februari en ik ben er nu pas met mijn overzichtspost van de afgelopen maand. In mijn geval wil dat wat zeggen. Ik verzuip in het werk en dat vind ik prettig. Helaas lukt het me iets minder goed om dat alles te combineren met bloggen. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik wel gauw weer een beter evenwicht zal vinden. Dat moet wel, want ik begin jullie allemaal wat te missen…

Januari 2017

Januari 2017 dus. Wat betekende dat bloggewijs hier op Falderie? Ik ging een paar keer de actuele tour op. Met een bericht over president Donald Trump en verliezer Hillary Clinton en met een blogpost over een fantastische nieuwe reeks. (Die intussen helaas alweer is afgelopen)

Nog in januari waren er een paar persoonlijke berichten: de maandelijkse As We Speak en een stukje over nieuwe vrienden maken. Het meest gelezen bericht was er eentje over Instagram.

Ik hoop hier snel weer terug te zijn. Hou jullie allemaal goed!

De afgelopen maand heb ik heel wat leesplezier moeten missen. Geven jullie me hier wat tips met leuke blogposts van jezelf (of van anderen)?

6 comments

  1. Het is niet altijd eenvoudig he om werk en bloggen te combineren, maar ik ben er zeker van dat het wel goed komt en je een evenwicht zal vinden. Ik vond het begin februari alvast wel leuk om de vele posts over de Verbeelding Book Challenge 2017 te lezen en leesinspiratie op te doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s