Deze Week 1

Deze Week, Streekkrant, Bart Van Loo

Leuk om thuis te komen vandaag: de eerste editie van Deze Week zat een dag vroeger dan voorzien in de brievenbus. Deze Week is een wekelijkse, gratis krant die De Streekkrant/De Weekkrant opvolgt. Een lokale krant die vooruit zal blikken  op wat in je omgeving staat te gebeuren. Nieuw concept, nieuwe look, nieuwe naam.

Getekend: vade

Ik schrijf al enkele jaren voor de Streekkrant en ik ben heel blij dat ik nu ook voor deze nieuwe krant mag schrijven. Blij ook dat er meer ruimte is voor leuke redactionele stukken. In deze eerste West-Vlaamse editie mocht ik een stuk voor mijn rekening nemen. Een interview met een oude bekende: Bart Van Loo. Blijf zeker lezen, want mijn collega’s en ik zullen in de toekomst nog heel wat leuke items brengen! En check zeker ook even de website van Bart. Komende zaterdag, 21 januari, trapt hij zijn nieuwe tournee af in Wevelgem. Mogelijk komt hij ook bij jou in de buurt optreden. Gaan is de boodschap!

Lees jij gratis kranten zoals de Zondag of Deze Week?

 

 

 

17 comments

 1. Ik blader daar wel eens door en lees de stukken die me aanspreken. Sinds we via zo’n plaatselijke krant ons appartement vlot verkocht hebben, besef ik hoeveel die wel gelezen worden.

  Like

 2. De zondag neem ik regelmatig mee van bij de bakker. Tegenwoordig ontbreekt het me echter aan tijd om erin te lezen :-(. Ik hoorde het reclamespotje van Deze week al meermaals op de radio en vond het wel goed bedacht.

  Like

   1. Nee, ik schrijf wekelijks voor editie Antwerpen. Maar die komt niet bij jullie. Je gaat enkel de provinciale stukken van mij kunnen lezen. (Volgende week zit er eentje in!)

    Geliked door 1 persoon

 3. Wanneer ik naar de bakker ga, neem ik wel eens De Zondag mee. De Streekkrant belandde meestal in de stapel papier die bodembedekking vormt voor de kooi van Akira. 😉
  Vanaf deze week (wat een giller!) breng ik daar dus verandering in!
  Alvast veel succes en ik kijk al uit naar je interviews!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik sla dat eigenlijk helemaal over. Ik zie ze ook zelden passeren aangezien ik nog thuis woon. Ze liggen dan al lang in de papiermand. Streeknieuws pik ik vooral online bij een paar streekwebsites mee.

  Like

 5. P.S. Deze week is nu ook in sommige supermarkten verkrijgbaar (ik nam het al eens mee van de Delhaize en Carrefour). Moest meteen aan jou denken ;-).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s