Dit bracht…[December 2016]

coca-cola, ieper, kersttruckWe staan intussen al helemaal met onze voeten in 2017 maar toch wil ik nog even kort terugblikken op december 2016. Wat konden jullie afgelopen maand op deze blog allemaal lezen?

Over visitekaartjes en uitstapjes

Het populairste bericht afgelopen maand ging over de visitekaartjes die ik liet maken bij MOO. Zelf gemaakt én zelf betaald. Ik ben er heel tevreden mee, al moet ik bekennen dat ik ze nog niet zo heel vaak heb kunnen gebruiken. (Maar dat komt ongetwijfeld nog!)

Ook uitstapjes kwamen in december voor op de blog. Over de Coca-Colatruck die ik zag tijdens ons bloguitstapje in Ieper en over het weekendje weg dat ons mogelijk naar Texel brengt.

Personal touch

Ook de iets persoonlijkere stukken kwamen in december weer voor. Zo postte ik een nieuwe As We Speak en schreef ik over verhuizen en vrienden maken in je nieuwe stad.

En bij deze sluiten we 2016 helemaal af. Op naar het nieuwe jaar!

Wat schreven jullie zoal op het einde van 2016?

 

8 comments

  1. Ik moest vooral veel straf schrijven. Gewoon omdat ik vergeten had de afvalzak buiten te zetten op donderdag, dat ik op het behang had getekend en met onze kanarie was gaan wandelen in de vrieskou.
    Hoe was het eindejaarsfeestje in Brugge, by the way?

    Like

    1. Heel gezellig. We zaten hoog, droog én warm. Impressionant om te zien hoe een volledig leeg Zand op een kwartier helemaal volstroomt met mensen! Maar wij zijn lekker binnen blijven eten en drinken 🙂

      Like

  2. Zo’n overzichtje vind ik altijd leuk, Valerie, voor het geval ik tóch iets mocht gemist hebben (alhoewel ik hier regelmatig langskom 😉 ). Ik hoop dat dit overzichtje ook in 2017 blijft bestaan hier. Op het einde van 2016 schreef ik zo’n beetje alles wat met jaareinde te maken heeft: wat ik dat jaar voor het eerst zoal deed, iets over nieuwe oude voornemens en de finale update van de Verbeelding Book Challenge :-).

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie