Dit was…[Blogjaar 2016]

nieuwjaar, 2017, 2016We zijn intussen bijna in 2017. Tijd om eens terug te blikken wat het afgelopen jaar bloggewijs zoal heeft gebracht. Een beetje verrassend misschien, maar de meest populaire post op deze blog was die over Thermen Dilbeek. Daar gingen wij begin dit jaar naartoe voor twee dagen. Een echte aanrader. Als je nog een tip zoekt voor deze periode: dit is een goede!

Daar wil ik nog eventjes bij zeggen dat ik oprecht enthousiast was over Thermen Dilbeek. We betaalden voor ons verblijf en kregen niets gratis. Een beetje jammer om dat te moeten zeggen, maar het begint een trend te worden in blogland. Kathleen schreef er al over en ook bij andere bloggers zag ik het onderwerp terugkomen. Voor veel bloggers lijkt het bloggen soms alleen maar te gaan over het samenwerken met bedrijven en het krijgen van gratis spullen. Een spijtige evolutie.

2016: het jaar van de televisie

Het afgelopen jaar schreef ik af en toe over televisieprogramma’s. Zo zocht ik naar de winnaar van De Mol (zonder succes) en probeerde ik te voorspellen welk koppel uit Blind Getrouwd zou samenblijven (mét succes). Iets wat graag werd gelezen. (Ongetwijfeld werd er ook serieus gelachen met mijn foute gokken bij De Mol) Benieuwd wat 2017 op televisievlak zal brengen.

2016: een persoonlijke toets

Fijn om te zien dat persoonlijke berichten ook graag werden gelezen. De reeks As We Speak is een blijvertje denk ik. Maandelijks post ik er een persoonlijke update in. En ook de reisverslagen en -tips zullen in 2017 hopelijk vaak terugkomen. Volgende zomer vertel ik jullie bijvoorbeeld heel graag of het noorden van Polen ons even goed is bevallen als het zuiden.

Merci, bedankt, gracias…

Om hier het afgelopen jaar te komen lezen. Weet dat ik ook heel graag bij jullie kwam lezen. Laat ons afspreken dat we dat in 2017 gewoon blijven doen, deal?

En nu is het aan jullie. Post hier je meest gelezen blogbericht van het afgelopen jaar óf een welgemeende nieuwjaarswens aan alle bloggers en bloglezers! 🙂

18 comments

 1. Vind ik een goede deal :-). Jij bedankt voor de inspiratie, voor de vele leuke en lieve reacties die je ook bij mij telkens achterliet. Ik wens jou een mooi jaareinde toe en een nog mooier begin. Groetjes en tot ziens in 2017…?

  Like

 2. Een overzichtje volgt volgende week op m’n blog :). Maar wel akkoord met de eerste alinea’s uit deze blog. Anderzijds begin ik ook wel volledig af te haken op blogs waar enkel maar producten tentoongesteld worden. Ik merk dat ik meer en meer zoek naar échte verhalen. Grote kuis in mijn lijst was daar het gevolg van. Net hetzelfde voor Instagram trouwens, ook daar word ik steeds selectiever. Ik wens je een prachtig 2017 toe!

  Geliked door 1 persoon

 3. Van het ogenblik dat ik denk dat een blogger ergens over schrijft omdat hij gratis spullen, krijgt dan schrap ik hem/haar uit mijn blogreader. Jij staat er nog altijd in. Ik kom hier dan ook heel graag lezen.
  Ik wens je en je wederhelft een spetterend einde van 2016 en een nog beter begin van 2017.

  Like

 4. Ik zou niet weten wie mij zou betalen om een blogpost te schrijven, en zit daar ook niet op te wachten.
  Mijn meest gelezen postje was de aankondiging van mijn nieuwe jaaruitdaging (raar, want veel stond daar niet te lezen – heeft allicht te maken met het feit dat mensen die ook meededen een link naar dit postje zetten), en de totaal gefantaseerde ‘wie ben ik’-pagina.
  Een mooi eindejaar gewenst en een goede start (en voortzetting) van 2017!

  Like

 5. In 2017 komt er een nieuw seizoen van De Mol: ik kijk nu al uit naar je voorspellingen 😉

  Mijn meest gelezen blogbericht van afgelopen jaar is een ode aan mijn oma (http://www.chezjulie.be/2016/06/dag-meme.html) die in juni jammer genoeg is overleden. Omdat het zo’n toffe madam was maakte dat heel wat emoties los, maar deed het me samen met mijn neven en nichten ook plannen smeden voor de toekomst. Benieuwd naar wat komen gaat!

  Verder wens ik je een schitterend 2017. Ik kom hier met plezier verder lezen!

  Like

 6. Ik kwam hier heel graag lezen het afgelopen jaar en ben nu al benieuwd naar je posts in 2017. Ik wens jullie een fantastisch 2017 met tal van mooie momenten, veel liefde en fijne mensen om jullie heen. Feest goed & tot in 2017!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik ben al benieuwd naar je verslagje over Polen! Zelf er nog niet geweest en jouw reisverslagjes lees ik graag alsook je mening over het bloggerswereldje want ik vind het ook jammer dat het op sommige blogs énkel over gekregen spulletjes gaat, en zelfs over enorm random producten waarvan je je soms afgevraagd: ‘Vanwaar die samenwerking dan?’. Een samenwerking zou er moeten zijn om beide partijen te verstreken denk ik dan.. Mijn best gelezen blogpost gaat daar toevallig een klein beetje over! Over hoe ik (zou) geld verdienen met het bloggen: https://lipstickonabudget.wordpress.com/2016/12/04/8661/

  (Wat dus niet het geval is.. haha)

  Heel veel geluk in 2017 lieve Valerie! XOXO

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s