Visitekaartjes bij MOO

MOO, visitekaartje, bloggerBloggers zijn leuke mensen. Ik hoor wel eens verhalen van bloggers die elkaar het zonlicht niet in de ogen gunnen, maar dergelijke figuren ben ik gelukkig nog niet tegengekomen. Integendeel: de bloggers die ik al ontmoet heb, zijn stuk voor stuk fijne mensen.

Naast een leuke West-Vlaamse bende, is er intussen ook een leuk Antwerps groepje gevormd. Nadat we door Kel in Hotel Bloom! waren uitgenodigd, besloten de dames die die avond aanwezig waren om nog eens af te spreken. (En intussen is er alweer een nieuwe datum geprikt)

Telkens weer een fijne ontmoeting waarin we info met elkaar uitwisselen, elkaar tips geven én elkaar inspireren. Zo twijfelde ik er al erg lang over: visitekaartjes laten maken of niet? Niet alleen of niet zozeer als blogger, maar ook om mijn leven als freelancer wat meer vorm te geven. Meteen kreeg ik tips van websites waarbij ik mooie kaartjes kon laten maken. Toen ik ’s avonds nog een berichtje van Mariska kreeg, heeft ze me helemaal overtuigd.

Mooie kaartjes bij MOO

Meteen begon ik de verschillende websites af te schuimen. Ik koos voor MOO, waar je je eigen visitekaartje van A tot Z zelf kan ontwerpen (zonder dat je enige grafische kennis moet hebben). Een week later zaten ze in mijn bus. Het resultaat kan je hier op de foto zien. Ik ben meer dan tevreden. Merci Mariska, voor dat laatste duwtje dat ik nodig had!

Heb jij je eigen kaartjes? En waar heb je ze laten maken?

 

22 comments

 1. Mijn visitekaartjes ontwierp ik zelf en liet ze vervolgens professioneel drukken bij drukkerij Cyber Press te Ichtegem.
  Jawel, CYBER PRESS te Ichtegem. Want voor vakwerk moet je bij CYBER PRESS zijn.
  En had ik CYBER PRESS al vermeld?

  Like

 2. Ik heb er ook voor mijn blog, ontwerp komt van een collega en drukkerij is De Bie in Duffel. Helemaal zelf betaald, en geweldig tevreden van het werk van de drukker. Die is top!
  En ik ben blij dat ik tot het clubje van Antwerpse bloggers behoor 😉

  Geliked door 2 people

 3. Ik heb er wel aan gedacht, zeker nadat vorige week me nog iemand vroeg of ik een kaartje kon geven. Van het werk heb ik er natuurlijk wel, maar dat is iets heel anders :). Ik heb er zelf al wel ontworpen voor een theatergezelschap en voor mijn zus die als zelfstandige begonnen is. Maar voor mijn blog vind ik het op dit moment nog niet echt nodig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s