Coca-Cola kersttruck – Ieper

coca-cola, kersttruck, ieperKerstnostalgie. De kerstperiode, dat was kijken naar een van de vele edities van Home Alone. Wat was die Kevin McCallister toch een held! Of rond oudjaar kijken naar Robbie Williams in de Royal Albert Hall. Nog iets om telkens naar uit te kijken in de kerstperiode was de steeds terugkerende reclame van Coca-Cola. Die met de groot verlichte kersttruck en het opzwepende deuntje “Holidays are Coming“. Magisch. En mijn liefde voor Coca-Cola is altijd gebleven.

Op de schoot bij de Kerstman

Toen ik afgelopen vrijdag afsprak met onze bende West-Vlaamse blogvriendinnen (Benieuwd wie dat zijn? Kelly, Sylvie, Liese, RenildeTiny en Josie.) was het dan ook een leuke extra om te horen dat de Coca-Cola kersttruck halt hielt in het mooie Ieper. Na een gezellig etentje gingen we ook even een kijkje nemen. Natuurlijk was die truck niet even magisch als in de prachtige reclame, maar ik ben intussen ook geen zeven meer. ’t Was fijn om het eens in’t echt te zien en als mooi extraatje ben ik toch maar schoon op de schoot van de Kerstman beland!

Wil je die waanzinnige kersttruck ook eens gaan bekijken? Check hier of ze ook bij jou in de buurt komt!

Ben jij te vinden voor de charme van dergelijke initiatieven en/of kerstmarkten?

P.s.: Neen, dit is geen betaalde reclame. Ik ben gewoon stekezot van Coca-Cola.

 

24 comments

 1. Kerstmarkten zijn (in België toch) overal hetzelfde, allemaal dezelfde kraampjes. Het is meestal de sfeer die er hangt die het leuk maakt. Brussel is zo een fijne plek!
  Leuk met die coca-cola truck!! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Haha, zalig om te lezen! Ik drink weliswaar al wel eens graag cola, maar met die reclame heb ik nooit iets gehad (wij geloofden ook niet in de kerstman, dat zal wel niet geholpen hebben). En kerstmarkten, dat vind ik leuk voor eventjes (smoutebollen!), maar als het er té druk is, bekruipt mij meestal vooral het gevoel om gillend te willen weglopen. Dat ze hier in Zürich een deel van de kerstmarkt in de hal van het station doen, vind ik dan ook maar half tof 🙂

  Like

 3. Aan het station staat een deel van de kerstmarkt, dus zie ik die iedere dag. Mij maakt het niets uit, ik houd niet van de drukte. De kersttruck komt hier niet zo te zien, het dichtste voor mij is Kuurne. Daarvoor ga ik er niet heen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hé wat gezellig, samen met de bloggers!

  Kerstmarkten zien er altijd gezellig uit maar ik weet eens ik er ben dat ik het veel te druk ga vinden. Zondag moest ik er doorheen om naar mijn werk te gaan en op dat moment was ik blij dat ik niet in een stad woon 🙂

  Like

 5. Kerstmarkten vind ik leuk. Punt! Ik snapte dan ook heel de commotie bij Hautekiet deze morgen niet. Als het je ding niet is, blijf er dan vooral weg.
  De mooiste in België vind ik toch wel die in Gent. Alhoewel, Brussel was ook leuk, net als Mons!
  Echter, geen van bovenstaande kan toppen aan die in Hyde Park in London. Gewoonweg zalig!

  ps: ik vind dat jij daar ongelooflijk mooi op die schoot van de Kerstman zit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s