Dit bracht… [November 2016]

paladium, press days, walkie talkie

November was goed begonnen. Een zacht opkomende winter, leuke activiteiten, niets te klagen. November heb ik dit jaar iets minder goed afgesloten. Beetje ziek en problemen met de stembanden. Zwijgen is echt niets voor mij. Gelukkig heb ik op deze blog mijn stem niet nodig. Een terugblik op blogmaand november!

November was de maand dat deze blog twee kaarsjes mocht uitblazen. Dankzij deze blog mocht ik ook gaan eten bij Flâneur en trok ik naar de Antwerpse persdagen.

Muzikaal gezien ging november door op het elan van de voorgaande maanden. Alweer moesten we afscheid nemen van een muzikaal icoon. Leonard Cohen is niet meer. Triest. Zo triest. Het soort muzikanten dat Prince, Bowie en Cohen waren maken ze al lang niet meer. Wie moet hun plaats innemen: Justin Bieber en Miley Cyrus?

Leuke activiteiten afgelopen maand waren de bezoekjes aan de boekenbeurs (waar ik leerde papier scheppen) en het cinemabezoek met de leesclub. Doet mij er trouwens aan denken dat ik dringend nog eens een update van de boekenchallenge “moet” maken. Komt er nog aan, ergens deze maand. Een blogpost waarin ik zal moeten toegeven dat ik lang niet alle leesdoelen van het jaar heb gehaald. Op naar 2017!

Wat waren afgelopen maand de hoogtepunten op jouw blog?

11 comments

  1. leuk overzichtje! Leuk dat koude vriesweer. De boekchallenge zal ik ook niet helemaal halen, mede omdat ik er twee gecombineerd heb maar ben toch best tevreden. Ik ben benieuwd naar jouw overzicht.

    Like

  2. Hopelijk zijn de stembanden intussen wat genezen? Zo een tijdje zwijgen is best wel moeilijk he 🙂 Moest het afgelopen week zelf doen en zelfs met een paar dagen thuiswerken was het geen sinecure.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s