Uittip: Masterglass Antwerpen

winefair, antwerpen, wijn, eventZoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Maar laat ons eerlijk zijn: soms is het ook wel eens fijn om de wijde wereld in te trekken en leuke dingen te zien, horen of proeven. Vandaar af en toe op deze blog: een leuke tip op cultureel of culinair vlak.

Winefair

Vandaag op het menu: Winefair. Want tegen een lekker glaasje wijn zeg ik niet snel nee. Zaterdag 26 november en zondag 27 november vindt de Masterglass Antwerpen plaats in Kasteel Den Brandt. Op zaterdag 10 en zondag 11 december kunnen mensen uit de omgeving van Gent terecht in de pop-up Gent. Een event dat naast bedrijven en horecaondernemers ook graag particulieren verwelkomt. Kijk, proef en leer!

Masterglass Antwerpen

Komend weekend dus de masterglass in Antwerpen, een event waarbij er naast wijn ook ruimte is voor andere drankentrends (denk: spirits, cocktails of craft beers) én lekker eten. Want tv-kok Jeroen Meus steekt op Winefair de handen uit de mouwen. Aan zijn Würst-foodtruck kan je genieten van de perfecte match tussen wijn en het gekende Haute Dog-concept. Naast deze specialiteit van Meus kan je ook van andere delicatessen genieten op Winefair. Oesters, chocolade en kaas, telkens in combinatie met een passend wijntje.

Zaterdag kan je de Winefair bezoeken tussen 11 u en 18 u of op de nocturne van 19 u tot 23.30 u. Op zondag is Winefair geopend tussen 11 u en 19 u. Tickets kosten acht euro in voorverkoop en tien euro aan de kassa. Voor de nocturne op zaterdag betaal je 40 euro, inclusief walking dinner door Umami.

Meer informatie vind je op www.winefair.be

Bezoek jij dergelijke evenementen wel eens?

16 comments

  1. Ik vind zulke evenementen heel leuk en bezocht zo al ‘Antwerpen proeft’ en ‘Walking Dender’. Altijd leuk om nieuwe eetadresjes te ontdekkingen en algemeen nieuwe culinaire ontdekkingen te doen. ‘Gent smaakt’ heb ik nog niet bezocht maar sluit ook mooi aan in dat rijtje net zoals ‘Hapje tapje’ in Leuven (tijdens de zomermaanden). Leuke tips, dank je wel!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie