Press Days 2016

Marijn Coertjens, chocolatier, gent, press daysDeze week gingen de persdagen opnieuw door in Antwerpen. Heel wat bureaus hielden er een open dag zodat journalisten, bloggers en andere geïnteresseerden konden komen kennismaken met de merken die zij vertegenwoordigen. Ik maakte ook een heel korte tussenstop in Antwerpen en had er een leuke tijd.

Mooie nagels en lekkere spaghetti

’s Middags was ik uitgenodigd door Global Image in restaurant Flâneur op het Zuid. Een topadresje waarover ik in een latere blogpost nog meer zal vertellen. Ik heb er gezellig getafeld met twee andere bloggers: Sandra van Genieten in Stijl en Fobe van Fobe Knockaert. We kregen achteraf een tasje van ProNails mee met producten uit hun nieuwste lijn ProNails Hand Care. Ik ben absoluut geen fan van handcrèmes. De Deep Defense Hand Serum van ProNails heeft echter wel meteen mijn hart gestolen. Het voedt de handen meer dan een handcrème, verbetert de huidkwaliteit en toch is het geen vettige crème. Ik kan nu al bijna niet meer zonder.

Heerlijke chocolade en keramische pannen

Voor het eerst ging ik ook naar de persdagen van Walkie Talkie, het charmante Gentse bureau dat tijdelijk zijn tenten opsloeg in het mooie Antwerpen. Wat me van bij hen het meest is bijgebleven? De chocolade van Marijn Coertjens bijvoorbeeld, de chocolatier die binnenkort een zaak opent in Gent. Zéér benieuwd naar. Of Greenpan,prachtige keramische pannen die beter zijn voor de gezondheid én bovendien nog eens een prachtig design hebben. Lekker eten van Carrefour en een blij weerzien met Jennifer van Lipstick on a budget.

Ben ik jou misschien onbewust ook tegen het lijf gelopen?

 

25 comments

 1. Ik zag het hier al enkele malen verschijnen, zo’n logje over persdagen en vraag me af of dit voor ‘elke’ blogger toegankelijk is (?). Hier wel een fan van handcrèmes, en ook van de Green Pan. Ga zeker die andere blogs die je vermeldt ook eens opzoeken (eentje ken ik al 🙂 ), altijd leuk.

  Like

 2. Op zo’n momenten heb ik spijt dat ik geen freelancer ben, want ik was er ook graag bij geweest. Misschien moet ik volgend jaar toch maar wat verlofdagen op overschot houden, want de persdagen lijken mij het ultieme snipperuitstapje. Ik begin dan ook spontaan te kwijlen wanneer ik je verslag lees 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Heel fijn om jouw beleving van de persdagen te lezen. Die pannen van Greenpan waren inderdaad zooooo mooi! En het was superleuk om je terug te zien, we hadden precies nog wat meer tijd nodig om bij te kletsen :D! XX

  Like

 4. De persdagen zijn echt een aanrader om nieuwe inspiratie en trends op te pikken. Helaas zou je in principe twee dagen nodig hebben om alles te kunnen zien. Bij Global Image/Flâneur ben ik jammer genoeg niet geraakt, een collega is naar Walkie Talkie geweest. Flâneur zou ik zeker nog eens willen bezoeken en die nieuwe chocolaterie in Gent klinkt veel te verleidelijk☺️

  Like

 5. Volgens mij heb ik je niet gezien. Een volgende keer? (En dan oefen ik op gezichten onthouden + de juiste blog erbij plakken). En oh, de goodiebag van Global heb ik niet gehad. Een vergetelheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s