Falderie wordt twee

verjaardag, blogBescheiden feestje ten huize Falderie: deze blog bestaat intussen twee jaar. TWEE JAAR. Ik geloofde mijn ogen haast niet toen WordPress mij dat heugelijke nieuws liet weten. Ik neem jullie graag even mee terug in de tijd. Twee jaar geleden startte ik deze blog met een stukje over de boekenbeurs 2014 en mijn interview met Diane Broeckhoven.

Wat voorafging

Intussen zijn we twee jaar verder. Alles gaat goed. Ik schrijf nog steeds met veel plezier op deze blog. Ik werk, leef en geniet. En ook met de dame waarover ik in mijn eerste blogpost schreef, gaat het goed. Zij bracht onlangs haar nieuwste boek uit: Wat voorafging. Meer daarover lees je op haar website.

Ben jij al lang aan het bloggen?

38 comments

 1. Proficiat hoor, ik schreef net dat ik al 1,5 jaar op de teller heb staan, “time flies…” πŸ˜€
  Maar sta me toe dat dat cakeje eruit ziet alsof het al eens gegeten is!

  Like

 2. 2 jaar nog maar? Het lijkt veel langer, ook al volg ik jou nog niet zo lang Valerie. Van harte proficiat met die blogverjaardag. Ik vierde zonet een tijdje terug m’n – ahum – eerste blogverjaardag. Nog veel blogplezier, op naar de volgende jaren ;-).

  Like

 3. Hip hip hoera! Doe er nog maar veel jaartjes bij!

  Onze blogs zijn blijkbaar van hetzelfde jaar (al is de mijne wel een half jaartje vroeger “geboren”).

  Zo tof ook dat je Diane Broeckhoven hebt kunnen interviewen; hier in ZΓΌrich is een poppendokterwinkeltje dat zo fantastisch past bij dat boek van haar πŸ™‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s