Bloggersveiling SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen, simbahuis, bloggers, bloggersveiling

SOS Kinderdorpen organiseert in samenwerking met meer dan vijftig Vlaamse bloggers een heuse bloggersveiling. Spulletjes én ervaringen worden geveild ten voordele van het Simbahuis in Liedekerke. Het Simbahuis vangt kinderen die zich in een moeilijke leefsituatie bevinden op voor een korte periode. De kinderen krijgen hier de kans om op adem te komen in een kleinschalige, familiale omgeving. Onze Vlaamse bloggers hebben allemaal een groot hart. Natuurlijk werken we hier graag aan mee! Meer info over de bloggersveiling vind je hier.

Te koop op de bloggersveiling

Hun vraag om een item of ervaring te veilen, kwam ook bij mij terecht. Ik stelde een boek, dvd en lamp ter beschikking. Haast je, want het item is nog maar vier dagen beschikbaar! (En momenteel echt spotgoedkoop!)

Ervaringen

Hierdoor blijkt wel weer eens dat ik echt niet creatief ben. Want wat voor een leuke ervaringen worden er door heel wat bloggers geveild! Een one-to-one fotografie workshop met Kelly, een brainstormsessie met Mariska, een gezellige dag op stap met Liese of een breakfast of brunch met Josefien! Een heel gevarieerd aanbod aan ervaringen waarin iedereen wel iets kan vinden dat hij of zij leuk vindt.

Interesse in deze bloggersveiling? Surf dan even naar https://like2have.it/bloggersveiling#!

6 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s