Dit bracht… [September 2016]

hotel bloom, smoods bloggers table, bloggen, overzichtSeptember is niet meer. Tijd dus voor een overzichtje van de meest gelezen blogberichten van de afgelopen maand. Klaar? Start!

Een terugblik op september

Recent nog schreef ik over het gezegende jaar 1986: het jaar van Sandra Kim én tegelijk ook het jaar waarin ik geboren werd. Kleine Falderie wordt groter (nu ja… ouder vooral. Dat groeien is al langer gestopt); vrijdag mag ik dertig kaarsjes uitblazen!

Verder ging het deze maand ook over muziek (Ik ging naar de Radio 1 Prince Sessie in het Rivierenhof) en televisie (Kijk jij ook naar Quantico op zondagavond?), verwelkomde ik de herfst en blikte ik nog eens terug op onze vakantie in Polen (Het gemiste bezoek aan Auschwitz én de ontdekking van de fabriek van Oskar Schindler).

Deze maand dook er ook nog een verloren schaapje uit het verleden op. In november vorig jaar schreef ik over mijn relatie met cash geld. Tijdens de Bel10 uitzendingen van Radio 1 postte ik deze blogpost nog eens op mijn facebookpagina en dat werd opnieuw enkele keren gelezen.

Oktober staat voor de deur

Voilà lieve mensen, dat was september. Ik ben helemaal klaar om oktober in te duiken. Het belooft weer een leuke maand te worden, met o.a. de festiviteiten voor mijn dertigste verjaardag. Op de blog zal je zeker nog iets zien verschijnen over de Smoods Bloggers Table waarop ik uitgenodigd was, ik las ook het fanstastische “Narcotica” van Emelie Schepp en check zeker ook volgende week mijn post over de bloggersveiling van SOS Kinderdorpen!

Hoe verging het jullie afgelopen maand? Leuke blogposts om te delen?

17 comments

  1. Ik blijf je overzichten leuk vinden, al was het maar om m’n leesschade wat in te halen ;-). Leuke maand zo te lezen en op naar de 30 kaarsjes! P.S. ik vind dat vrolijke kleurrijke stofje op de foto zo mooi.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s