Het nieuwe televisieseizoen: Quantico

quantico, Q2, alex parrish, serie, Priyanka ChopraOp televisievlak was het niet veel soeps de afgelopen maanden. Typisch voor een Belgische zomer. Nu het weer september is, kunnen televisieliefhebbers zich in de handen wrijven: er staat ons weer heel wat moois te wachten!

Zondagavond – televisieavond

Zondagavond is voor mij een typische televisieavond. Na een dag hard werken vind ik het heerlijk om lekker onderuit te zakken in de zetel en niet teveel meer na te denken. Blindspot is sinds vorig seizoen een vaste afspraak geworden. De reeks draait rond Jane Doe, een vrouw die vol staat met tatoeages die de FBI leiden naar de oplossing van verschillende misdaden.

Quantico

Sinds vorige week toont Q2 de nieuwe reeks Quantico. Opnieuw een FBI-reeks, opnieuw een vrouw in de hoofdrol. Alex Parrish, gespeeld door Priyanka Chopra, is een FBI-agente in opleiding. De serie zoomt in op het verleden, waar Alex en haar medestudenten hun opleiding krijgen én switcht vlot naar de toekomst. De eerste aflevering een beetje verwarrend, maar tegelijk ook een interessante manier om te kijken. Waar de toekomst voor Alex Parrish als studente veelbelovend leek, ziet haar leven er in de tegenwoordig tijd iets minder fraai uit. Ze is de hoofdverdachte in de zaak rond één van de grootste aanslagen op Amerikaans grondgebied. Ze is vastbesloten haar naam te zuiveren en de echte dader op te sporen. Slaagt ze daarin? Dat ontdek ik de komende weken op zondagavond!

Zijn er nog nieuwe programma’s het ontdekken waard?

Foto: Q2 – Medialaan

 

 

11 comments

  1. Ik kijk eigenlijk vooral Netflix. Ondertussen heb ik zes seizoenen ‘Pretty Little Liars’ verslonden en nu ben ik bezig met ‘Suits’. Heerlijke serie! Ik denk dat ik vanavond wel eens naar ‘Callboys’ zal kijken. Ik vond ‘De Ronde’ al heerlijk en aangezien het van dezelfde regisseur is…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s