Dit bracht… [Augustus 2016]

wroclaw, polen, japanse tuin, toerist, reizenAls je op Facebook of Instagram kijkt is het duidelijk welke dag het is: 1 september. Het internet wemelt van de foto’s van de eerste schooldag van zovele kinderen. Een merkwaardig fenomeen. Ik kan me niet herinneren dat er vroeger zoveel aandacht werd besteed aan die eerste schooldag. (Wel schattig hoor, al die foto’s van net geklede kindjes!)

1 september is – naast de eerste schooldag – ook het moment om eens terug te kijken wat er bloggewijs zoal te beleven viel.

Augustus blogmaand

De vakantie hing duidelijk nog in de lucht. Want ik schreef enkele blogpost over Polen en die werden afgelopen maand ook het meest gelezen. Een stukje waarin ik Polen prijs als het mooiste land van Europa en eentje waarin ik vertel hoe je Wrocław kan ontdekken met de hulp van enkele snuggere kabouters. (Foto: de Japanse Tuin in Wroclaw)

Verder stond er ook in augustus nog veel sport op het programma. Hoe kan het ook anders, met de Olympische Spelen in Rio? We hadden onze gouden Greg, een post over enkele tops en flops en mijn afscheidspost van de Spelen.

Ook mijn stukje over restaurant Fort Napoleon in Oostende kon jullie aandacht trekken, net als het item over Star Trek Beyond.

Spam je blogpost

Ik las de voorbije maand al heel wat blogposts. Toch ben ik benieuwd wat jullie je leukste blogpost van de afgelopen maand vinden.

Deel hem hier in de comments voor mij, en wie hier nog allemaal leest!

9 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s