Gouden Greg

Kiekevlees. Anders kan ik het niet omschrijven, dat moment toen Greg Van Avermaet over de streep reed.Als eerste. Olympisch Goud op zak. Die hele rit heb ik niet gekeken, dat duurde me wat te lang. Maar de ontknoping heb ik mee gevolgd. Wát een prestatie! Spannend tot het laatste moment, maar toen hij uiteindelijk aanzette wisten we het: dit wordt goud!

Meer medaillekansen?

Een prachtig moment na de kansloze nederlaag van Yanina Wickmayer. Wel een pluim voor Kirsten Flipkens, die zowaar Venus Williams uit het tornooi kegelde!

Laat ons hopen dat dit andere Belgen de inspiratie en moed geeft om boven zichzelf uit te stijgen op deze Olympische Spelen in Rio. Het beloven weer enkele mooie sportieve dagen te worden.

Kijk jij uit naar een bepaalde sportdiscipline?

17 comments

 1. Jaa die Greg, ik heb het gevolgd. Vond het wel jammer dat de Nederlanders nergens te zien waren aan het eind, maar ach, haha. Zelf kijk ik uit naar zwemmen en atletiek. Maar eigenlijk ook wel naar roeien, turnen, hockey, volleybal en nog zoveel meer, haha

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb ook gespannen zitten kijken gisteren. Er is niet echt iets waar ik in het bijzonder naar uitkijk maar ik zal hier en daar zeker één en ander meepikken. Wat vandaag betreft ben ik benieuwd naar wat de Belgische 4 x 100 m zwemmen straks presteert, al ga ik niet opblijven om de finale te kunnen zien.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik hou wel van de olympische spelen, net omdat je zoveel verschillende sporten te zien krijgt. Ik heb vroeger nog ritmisch turnen gedaan, dus ik kijk er altijd naar uit om dat te zien, al doen daar geen Belgen aan mee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik zat echt op het puntje van de zetel, helemaal gespannen, hahaha. Ik keek vandaag naar de turnsters, daar heb ik altijd veel interesse in gehad. Ik zat ook bijna mee te wenen met Rune Hermans, omdat ze gevallen is en daar veel punten door verloor 😦

  Geliked door 1 persoon

  1. ik snap nog altijd niet helemaal hoe die sport in elkaar zit…maar ik heb onthouden dat ze momenteel op een vijfde plaats staat, en naar het schijnt zijn haar kansen nog altijd groot voor medaillewinst!

   Geliked door 1 persoon

 5. Ook de laatste kilometers van het wielrennen gevolgd, inderdaad echt kiekevlees! De match van Flipkens heb ik ook helemaal gezien (tot 3 uur ’s nachts denk ik). Verder kijk ik vooral nog uit naar haar verdere matchen en het turnen. Maar als ik thuis ben, zet ik gewoon televisie op als achtergrond…

  Like

 6. Ik heb totaal niks met sport… en Zoetie is een sportfreak (in mijn ogen). Af en toe wordt er gekeken en zeker naar het zwemmen, zijn favoriete sport. Dan begint die zenuwachtig te doen, te roepen, te wenen als er medailles gewonnen worden… ik word dan ook zenuwachtig van hem… de Olympische Spelen het is hier het één en ander ze 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s