Dit bracht…[Juli 2016]

Babia Góra, Polen, bergwandelingIk ben een klein beetje triestig omdat het al augustus is. Dat betekent in mijn geval namelijk dat mijn vakantie al achter de rug is. Een heerlijke drie weken ontspannen én een prachtige reis naar Polen. (Ik ga graag werken hoor, maar die eerste dagen na het verlof pikt het toch een beetje. Terug vroeg opstaan, vooral dat is een probleem…)

Juli was omwille van die vakantie een rustige blogmaand. Niet alleen bij mij merk ik. Als ik door de lijst met blogs ga die ik volg, zie ik dat veel van jullie het wat rustiger aan doen. Groot gelijk, geniet van die heerlijke vakantie!

Juli kende op La Vie de Falderie nog wat naweeën van het EK voetbal. (hier en hier en hier). Verder stond juli vooral in het teken van muziek (ik ging voor het eerst sinds lang naar Werchter. Samen met mijn zus en man trokken we naar TW Classic), onze prachtige reis naar Polen (Lees hier waarom Polen zo’n prachtland is! De foto bovenaan is er eentje van tijdens onze wandeling op de Babia Góra), maar helaas ook van de trieste aanslagen in Nice (Dat schreef ik hier. Gruwelijk wat er die dag is gebeurd op de Promenade des Anglais. Dat houdt ons echter niet tegen om volgende maand naar Nice te trekken.)

Dat was mijn maand juli. Ik ben ook benieuwd naar die van juli. Welke blogpost van afgelopen maand moeten we zeker lezen? 

19 comments

 1. Ooh, ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat er nog een nazomer komt..zo eentje waarbij je na het werk nog uitgebreid terrasjes kan gaan doen!
  Maar gelukkig in september nog een reisje naar Spanje gepland 🙂
  Mss moeten we in augustus ook maar veel naar de Olympische Spelen kijken? 😀
  xxx

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh? Mogen we reclame voor onszelf maken? Mijn blog stond vooral in het teken van geboorte en verdriet…
  Ik moet nog een maand werken voor de vakantie begint, maar heb meegenoten van jouw verslagjes! 😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Juli is inderdaad voorbij…gevlogen. Wat natuurlijk wèl betekent dat tijd nuttig wordt ingevuld ;-). Ik postte zonet ook mijn geluksmomenten van de voorbije maand op eigen blog, en ik kom die van jou hier ook graag lezen :-).

  Like

 4. Ik vind die eerste week na een zalige verlofoperiode altijd zo moeilijk. Elke keer opnieuw moet ik toch weer wennen aan het werkritme 😦 Wel fijn dat je een zalige vakantie achter de rug hebt!

  Like

 5. ik doe het ook heel kalm aan, maar het is eigenlijk meer uit tijdsgebrek… 😉
  Ik nog een weekje vakantie, maar kijk er ook niet naar uit om weer aan de slag te gaan hoor…

  Like

 6. Ik had het deze week ook enorm lastig om op tijd te gaan slapen en vroeg (6u) op te staan… maar dat went wel terug zeker 😉
  Momenteel heb ik nog een aantal halve dagen vakantie en een aantal volle dagen… dagen waar ik ten volle van ga genieten, want daarna is het gedaan 😦

  Like

 7. Hopelijk heb je nog wat schrikkeldagen om te nemen en anders hoop ik dat je kan nagenieten van je verlof. Mijn verlof zit er ondertussen ook op en loop eindeloos achterop met blogs die ik nog moet lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s