Tip Antwerpen #4: Genieten bij Gran Duca

restaurant, gran duca, antwerpen, etenVakantie staat voor mij gelijk aan genieten en ontspannen. En daar hoort uiteraard ook lekker eten bij. Daarom opnieuw een leuke tip om te gaan eten in het schone Antwerpen. Enkele jaren geleden vierde mijn lieve oma er al eens haar verjaardag en twee weken geleden schoven we opnieuw de voeten onder tafel bij de beste Italiaan van’t stad: Gran Duca.

Bij Gran Duca is het eten niet alleen overheerlijk, het wordt ook nog eens geserveerd op een fabelachtige locatie. Gran Duca bevindt zich op de zesde verdieping van een pand op de De Keyserlei en heeft vanop de drie luxueuze terrassen een adembenemend uitzicht over Antwerpen.

Het eten bij Gran Duca is niet goedkoop, maar je krijgt er wel waar voor je geld. Ik ging voor een heerlijk vleesgerecht. Wat ik op mijn bord kreeg zien jullie op de foto hier bovenaan. Ik verzeker je: het was overheerlijk! De volledige menukaart vind je op de website van Gran Duca.

Hebben jullie onlangs nog leuke adresjes ontdekt in Antwerpen (of een andere stad – inspiratie voor citytrips altijd welkom!)?

Deze blogpost is op eigen initiatief. Dit is geen gesponsorde post.

10 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s