As We Speak # 13

antwerpen, eten, grand café de singelIk sta er goed voor de komende weken. Mijn verlof is intussen van start gegaan en er staat een mooie reis op het programma. Tijd voor een nieuwe As We Speak!

 • Reizen: Daarin staan we weer een stapje verder. Alle nodige hotels zijn geboekt (behalve voor de laatste nacht) en we weten intussen wel zo ongeveer wat we allemaal willen gaan bezoeken. Dresden, Wroclaw, Krakau en Przylekow. Ik vertel jullie er achteraf alles over! In september gaat het ook nog eventjes richting Nice en mogelijk ook Barcelona.
 • Sport: Heerlijke tijden voor sportliefhebbers. Ik heb Wimbledon iets intensiever gevolgd (wat een prachtprestatie weer van Serena!), het EK voetbal is weer gepasseerd (het viel te verwachten dat Marc Wilmots zou moeten beschikken...) en nu is de Tour weer in volle hevigheid losgebarsten. En daarna is het nog niet gedaan, want ook de Olympische Spelen komen er deze zomer nog aan!
 • Lezen: Erg weinig gelezen de afgelopen maand. Met de leesclub las ik Verdriet is het ding met veren van Max Porter. Ik vond het té poëtisch, te vaag. De komende weken ga ik ongetwijfeld heel wat meer lezen. De Pop van Boleslaw Prus ligt op me te wachten, eentje met maar liefst 925 pagina’s.
 • Eten: Iets wat we traditiegetrouw weer vaak hebben gedaan. De zomer is natuurlijk de periode van de barbecue. Dat hebben we al een aantal keer gedaan de afgelopen weken, zowel thuis als op locatie. Verder ook geen eten in het heerlijke Gran Duca in Antwerpen, in Grand Café De Singel (zie foto – genomen door Genieten in Stijl) in Antwerpen en eergisteren nog in Het Verschil in Aalst. Vooral die eerste twee zijn echte aanraders!
 • Muziek: Werchter Classic zit er intussen op. Dat was geen onverdeeld succes, zoals je hier al kon lezen. In september neem ik mijn lieve man mee naar de Radio 1 Prince Sessie. Ik hoop dat hij dat wat meer kan appreciëren…

Hoe ziet jullie zomer eruit? Staat er een vakantie gepland?

10 comments

 1. Ik moet nog even wachten op vakantie, maar geniet tijdens de weekends des te meer nu het zonnetje eindelijk van de partij is :-). Misschien dat we dit weekend eens naar de Gentse Feesten gaan, want het is er nog niet van gekomen.

  Like

 2. We zullen die adresjes in A’pen toch eens moeten opzoeken! Sinds wij geen schoolplichtigen meer hebben, gaan we pas is september op vakantie, dit jaar naar Canada 🙂
  Geniet van jullie vakantie!

  Like

 3. het maakt me wel blij dat je zo’n sportliefhebster bent, Valerie! Veel vrouwen hebben er meer een hekel aan…
  Die adresjes in Antwerpen zien er een aanrader uit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s