De fun van voetbal #5: Penalty’s

Nog 45 minuten speeltijd en het EK voetbal 2016 is verleden tijd. Het staat momenteel 0-0 tussen Frankrijk en Portugal en ik bid hartstochtelijk dat het zo blijft. Want na twee keer 45 minuten komen de verlengingen. En ook dan blijf ik hopen op een gelijkstand. Want daarna komen de penalty’s. En er is niets zo spannend in het voetbal als penalty’s. ’t Is misschien geen puur voetbal, maar wel leuk om te zien!

De meest bloedstollende penaltyreeks was die van Duitsland tegen Italië. Ongelofelijk hoe weinig penalty’s die voetballers tussen de netten kregen. Helaas was het toen goodbye vaarwel voor Antonio Conté.

Wat denken jullie, doen we al een pronostiekske voor het WK?

11 comments

  1. Ik gunde het Frankrijk wel! Eerst Wales zo hard vloeren en dan Portugal moeilijk gemaakt, toch best goed gespeeld en gevochten. Que spel niet echt altijd goed. Maar als team stonden ze toch wel vast, en talent hadden ze zeker 😀 kon niet zijn. Jammer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s